«The Jeffersons»-stjernen er død

Sherman Hemsley har gått bort, 74 år gammel.

GIKK BORT: Den erfarne skuespilleren Sherman Hemsley døde i sitt hjem i Texas denne uken. Han spilte i en rekke TV-serier etter suksessen med George Jefferson-rollen sin, blant annet i «Amen», «The Love Boat», «Dinosaur» og «The Fresh Prince of Be Foto: All Over Press
GIKK BORT: Den erfarne skuespilleren Sherman Hemsley døde i sitt hjem i Texas denne uken. Han spilte i en rekke TV-serier etter suksessen med George Jefferson-rollen sin, blant annet i «Amen», «The Love Boat», «Dinosaur» og «The Fresh Prince of Be Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Sherman Hemsley, kjent fra TV-seriene «The Jeffersons» og «The Fresh Prince of Bel-Air», er død. Det melder TMZ.

Hemsley, som ble 74 år gammel, ble funnet livløs i sitt hjem av hushjelpen sin.

Politiet i El Paso, Texas har bekreftet dødsfallet overfor TMZ. Ifølge nettstedets kilder virker det som at skuespilleren døde av naturlige årsaker, men den konkrete dødsårsaken er ikke kjent.

En rekke Hollywood-kjendiser har tydd til mikrobloggstedet Twitter for å hylle stjernen etter hans bortgang. Artist og skuespiller Lenny Kravitz (48), hvis mor Roxie Roker også spilte i «The Jeffersons», er blant dem som sørger over Hemsley:

«Hvil i fred Sherman Hemsley. Du er legendarisk. Ditt bidrag har endret selve stoffet i amerikansk kultur... Å se deg på settet med moren min da jeg vokste opp var monumentalt» skriver Kravitz på Twitter.
 
«Pacific Blue»-stjernen Mario Lopez (38) minnes også den avdøde legenden på sin Twitter-profil:

«R.I.P. Sherman Hemsley... Jeg vokste opp med å se på og elske The Jeffersons. George Jefferson var en av mine yndlingsrollefigurer på TV noensinne».

Mens «Charmed»-skjønnheten Alyssa Milano (39) velger å hylle Hemsley slik:

«Hvil i fred (i en luksusleilighet i himmelen), Sherman Hemsley», skriver hun på Twitter.

Hemsley ble en stor stjerne på 1970- og 1980-tallet for sin ikonsike rolle som George Jefferson i TV-serien «All in the Family» og i spin-off-serien «The Jeffersons». Hans innsats i sistnevnte sikret ham Emmy- og Golden Globe-nominasjoner i henholdsvis 1984 og 1985.

Den erfarne skuespilleren etterlater seg verken kone eller barn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pause for «Mesternes Mester»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer