SKANDALE: David Hasselhoffs fyllevideo blir nå tatt opp som bevismateriale i rettssaken som blant annet omhandler foreldreretten til parets to døtre.   Foto: All Over Press
SKANDALE: David Hasselhoffs fyllevideo blir nå tatt opp som bevismateriale i rettssaken som blant annet omhandler foreldreretten til parets to døtre. Foto: All Over PressVis mer

The Hoff får møte døtrene

David Hasselhoff får se døtrene sine igjen, mot å alko-testes tre ganger i uken.

SEHER.NO: Etter offentliggjøringen av David Hasselhoffs fyllevideo, bestemte en rettssal i Los Angeles at den tidligere Baywatch-skuespilleren ikke lenger fikk se sine to døtre, Taylor Ann (16) og Hayley (14).


I går ble det kunngjort at David får se døtrene igjen, under forutsetning av at han testes for alkohol tre ganger i uken. Tobarnsfaren har selv innrømmet at han har et alkoholproblem, og syntes det var en grei løsning.


- Det gikk bra i dag, og sannheten kom frem, sa Hasselhoff etter rettsmøtet, ifølge People.


Den fallerte TV-stjernen har vært i bitre skillsmisseforhandlinger med sin ekskone, Pamela Bach, siden januar 2006. Det tidligere paret har slåss om formue og foreldreretten til døtrene i over et år.


Ifølge People vil den berømte videoen av Hasselhoff bli et tema i neste rettshøring, 1. juni. Fylletapen ble først i går tatt opp som bevis i saken.   

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.