<strong>TRAGEDIE:</strong> «The Hills»-profilen Kristin Cavallaris beste og verste dag i livet var med få dagers mellomrom. Nå snakker hun åpent om sorgen. Foto: NTB scanpix
TRAGEDIE: «The Hills»-profilen Kristin Cavallaris beste og verste dag i livet var med få dagers mellomrom. Nå snakker hun åpent om sorgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kristin Cavallari:

«The Hills»-stjernens sorg: - Han gikk seg bort og frøs i hjel

Forteller åpenhjertig om storebrorens tragiske dødsfall.

Publisert

Amerikanske Kristin Cavallari (32) vokste mildt sagt opp i rampelyset. Da hun gikk første år på videregående, i 2004, ble hun castet til den populære tenåringsserien «Laguna Beach».

Serien fulgte en rekke ungdommer gjennom alt som hører ungdomstiden til. Ville fester, intriger og kjærlighetsdrama var bare noe av det som fanget seerne, og Kristin var mildt sagt en av seriens store snakkiser.

Slo seg til ro

I tre sesonger fikk seerne følge henne og blant andre Lauren Conrad, Stephen Colletti, Lo Bosworth og Jason Wahler, men i 2006 var det over og ut, til fansens store fortvilelse.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før seerne fikk en ny grunn til å juble. Tre år senere ble det nemlig bekreftet at Kristin, sammen med en rekke andre profiler fra «Laguna Beach», skulle være med i spin-off-serien «The Hills».

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Serien ble umiddelbart en suksess og fikk leve hele fire år på skjermen.

Siden den gang har det vært rimelig stille rundt 32-åringen, som blant annet har slått seg til ro i Nashville sammen med ektemannen, den tidligere fotballspilleren Jay Cutler (35), og deres tre barn Camden (6), Jaxon (4) og Saylor (3).

Åpen om brorens dødsfall

Ekteparet giftet seg i 2013 og har tatt en avgjørelse om å ikke eksponere barna på verken TV eller i sosiale medier. Det synes nemlig Kristin at de skal få bestemme selv om de ønsker, noe de åpenbart er for unge til å avgjøre foreløpig.

I fjor tok imidlertid 32-åringen for alvor fatt på livet i rampelyset igjen, da hun slapp tv-serien «Very Cavallari». I Norge går sesong to for tiden på TV 2, og for stjernens trofaste følgere får man virkelig ta del i hverdagen hennes, på godt og vondt.

I 2015 mistet hun nemlig broren Michael Cavallari på tragisk vis, bare 30 år gammel. Den unge mannen ble funnet livløs i Utah, og først to måneder senere ble dødsårsaken avslørt ifølge E! News.

Ifølge flere amerikanske medier skal Michaels bortgang ha vært helt tilfeldig, og skyldtes hypotermi etter å ha vært utsatt for kuldegrader over lengre tid. Ifølge Store Norsk Leksikon er hypotermi nedsatt kroppstemperatur som er lavere enn 35 grader.

Dødsfallet har preget Cavallari-familien i aller største grad de siste tre årene, og i en episode av «Very Cavallari» forteller Kristin åpenhjertig om tapet av broren.

<strong>TREBARNSFORELDRE:</strong> Kristin sammen med ektemannen Jay Cutler tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Kristin sammen med ektemannen Jay Cutler tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var helt jævlig. De fant Mikes bil, og vi tenkte at han kanskje var på et hotell, så vi tenkte ikke så alvorlig på det til å begynne med. Jeg husker mamma ante at noe var galt, fordi hun ellers ville hørt fra ham, sier hun og fortsetter:

- Broren min var en nydelig sjel.

Kristin forteller også at broren skal slitt med flere psykiske utfordringer jo eldre han ble.

- Vi fikk beskjed om at bilen han var funnet rett etter Thanksgiving (en amerikansk høytid journ.anm.), og at den var krasjet.

Kort tid senere fikk familien vite at han hadde gått ut av bilen og gått seg bort.

- Han frøs i hjel, og det er veldig vanskelig å tenke på, innrømmer hun.

<strong>STØTTE:</strong> Kristin sammen med Frankie Delgado og Brody Jenner under Lauren Conrads moteshow i 2008. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Kristin sammen med Frankie Delgado og Brody Jenner under Lauren Conrads moteshow i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En siste klem

På tidspunktet hvor hun mottok det tragiske budskapet hadde Kristin akkurat fått sitt tredje barn. Det var bare dager som skilte livets største glede fra det som skulle vise seg med å bli et av livets vanskeligste beskjeder å motta.

- Jeg hadde en ny baby som jeg måtte være sterk for, og jeg mistet broren min bare noen dager etter at hun ble født.

- Jeg skulle bare så inderlig ønske at jeg fikk gitt han en siste klem og ta farvel.

32-åringen innrømmer at hun har lært seg å leve med sorgen, men at det stadig kommer tilbake til henne.

- Man tror man har gått videre, men så bryter man bare sammen. Mike var virkelig ulykkelig, og jeg tror oppriktig han har det bedre nå. Uansett hvor sprøtt det høres ut at jeg sier dette, så var det nok for det beste, sier hun med tårer i øynene, og fortsetter:

- Men det er måten det skjedde på som er så vanskelig. Jeg kan ikke forestille meg hva foreldrene mine går gjennom. Det å miste et barn, og på den måten de gjorde …

Hjerteskjærende innlegg

I lys av den tragiske hendelsen tok Kristin til sosiale medier og delte et hjerteskjærende innlegg med følgerne sine.

- Hjertet mitt er knust i en million biter. Mikey, jeg kunne alltid regne med at du fikk meg til å le. Du hadde et fantastisk hjerte og du vil bli savnet for alltid. Jeg har ikke ord, men jeg vet at du er på et bedre sted og endelig får fred. Jeg elsker deg så mye, hvil i fred, skrev hun tilhørende et bilde av seg selv og broren som barn.

Kristin delte også en offisiell uttalelse om da hun mottok det sjokkerende budskapet.

- Vi ønsker å takke for alles kjærlighet, støtte og bønner gjennom denne svært vanskelige tiden. Vi har akkurat blitt informert om at min brors kropp er blitt funnet. Dette er en tung tid og vi prøver fremdeles å forstå det. Vi ber pent om at alle respekterer vårt privatliv under vår sørgetid, het det i uttalelsen.

LES OGSÅ: Derfor overførte han formuen til barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer