Audrina Patridge:

«The Hills»-stjernen vant omsorgsretten for datteren

Audrina Patridge og Corey Bohan gjennomgår en turbulent skilsmisse.

GLAD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten tidligere denne måneden. Bildet sammen med eksmannen Corey Bohan er fra en annen anledning. Foto: AFP
GLAD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten tidligere denne måneden. Bildet sammen med eksmannen Corey Bohan er fra en annen anledning. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I september kom nyheten om at «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (32) og ektemannen Corey Bohan (35) skulle skilles, knappe ti måneder etter at de ga hverandre sitt ja.

Paret har datteren Kirra Max (15 mnd) sammen, og ifølge kilder nær paret skal de to gå gjennom en svært turbulent skilsmisse.

Fredag ble det nemlig kjent at Audrina hadde fått full omsorgsrett for parets datter, etter at duoen hadde gått rettens vei.

Må hente datteren hos politiet

Det er imidlertid ikke bare datteren de krangler om. Audrina ble nemlig også tildelt omsorgen for deres felles hund, Lady i retten i Orange County, California.

Ifølge dokumenter, innhentet av The Blast, vil Corey få mulighet til å besøke datteren, skriver People.

Saken fortsetter nedenfor.

Det vil trolig ikke bli bare bare for Corey når det kommer til å tilbringe tid med sin 15 måneder gamle datter fremover, hun må nemlig hentes på politistasjonen, dersom han vil se henne, ifølge nettstedet.

I rettsdokumentene fremgår det at Audrina og Corey også ble beordret til å registrere seg hos Talking Parents, en kommunikasjonstjeneste som vil føre oversikt over samtalene de to imellom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer