Audrina Patridge:

«The Hills»-stjernen vant omsorgsretten for datteren

Audrina Patridge og Corey Bohan gjennomgår en turbulent skilsmisse.

GLAD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten tidligere denne måneden. Bildet sammen med eksmannen Corey Bohan er fra en annen anledning. Foto: AFP
GLAD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten tidligere denne måneden. Bildet sammen med eksmannen Corey Bohan er fra en annen anledning. Foto: AFP Vis mer

(Se og Hør): I september kom nyheten om at «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (32) og ektemannen Corey Bohan (35) skulle skilles, knappe ti måneder etter at de ga hverandre sitt ja.

Paret har datteren Kirra Max (15 mnd) sammen, og ifølge kilder nær paret skal de to gå gjennom en svært turbulent skilsmisse.

Fredag ble det nemlig kjent at Audrina hadde fått full omsorgsrett for parets datter, etter at duoen hadde gått rettens vei.

Må hente datteren hos politiet

Det er imidlertid ikke bare datteren de krangler om. Audrina ble nemlig også tildelt omsorgen for deres felles hund, Lady i retten i Orange County, California.

Ifølge dokumenter, innhentet av The Blast, vil Corey få mulighet til å besøke datteren, skriver People.

Saken fortsetter nedenfor.

Det vil trolig ikke bli bare bare for Corey når det kommer til å tilbringe tid med sin 15 måneder gamle datter fremover, hun må nemlig hentes på politistasjonen, dersom han vil se henne, ifølge nettstedet.

I rettsdokumentene fremgår det at Audrina og Corey også ble beordret til å registrere seg hos Talking Parents, en kommunikasjonstjeneste som vil føre oversikt over samtalene de to imellom.

Den nedgående spiralen gir seg ikke her for Corey. Han ble også tvunget til å flytte ut av den lille familiens hjem, men kan se positivt på at Audrina må betale eksen hele 35 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 276 811 norske kroner.

Beløpet skal hun betale som refusjon for arbeidet eksmannen gjorde på huset før bruddet.

PÅ PAPPAS ARM: Corey sammen med datteren Kirra i september. Foto: Splash News
PÅ PAPPAS ARM: Corey sammen med datteren Kirra i september. Foto: Splash News Vis mer

Besøksforbud

Nyheten kommer kort tid etter at «The Hills»-stjernen søkte om et midlertidig besøksforbud mot Corey, som følge av at hun skal ha følt seg usikker på hvordan han ville reagere da hun søkte om separasjon.

- Hun fikk besøksforbudet fordi hun var redd for hvordan han ville ta igjen når hun søkte om separasjon, sa en kilde nær stjernen til People.

- Corey har sagt flere ganger til Audrina at «hvis du forlater meg, så kommer jeg etter deg», la kilden til.

Corey skal derimot ha nektet når det kom til beskyldningene mot ham, og et par dager etterpå leverte Audrina datteren hos faren i Los Angeles. Ifølge kilder nær henne skal hun imidlertid ikke ha vært glad for å levere datteren hos sin fraseparerte ektemann.

GRAVID: Corey og Audrina sammen i 2016 før deres datter kom til verden. Foto: AFP
GRAVID: Corey og Audrina sammen i 2016 før deres datter kom til verden. Foto: AFP Vis mer

Turbulent forhold

Patridge ble for første gang sammen med den austalienske BMX-kjøreren i 2008.

De var derimot gjennom flere brudd og gjenforeninger før de forlovet seg i november 2015. Og sommeren året etter ble de foreldre for første gang.

- Forholdet deres har vært turbulent fra første stund. Men de har et barn sammen og har prøvd å få ting til å fungere på grunn av henne, fortalte en venn av duoen til Us Weekly.

- Audrina er en fantastisk mor og en kjærlig person. Det er trist at det har blitt slik det er nå. Men de kommer fra to veldig forskjellige familiekulturer med ulike måter å se ting på, sa en annen venn til nettstedet.

LES OGSÅ: Nå viser de frem sin nyfødte baby