TILKALTE POLITIET: Heidi Montag tilkalte politiet da hennes mor, Darlene Egelhoff, dukket opp uanmeldt på realityparets eiendom.  Foto: All Over Press
TILKALTE POLITIET: Heidi Montag tilkalte politiet da hennes mor, Darlene Egelhoff, dukket opp uanmeldt på realityparets eiendom. Foto: All Over PressVis mer

- «The Hills»-stjernen prøver å få moren arrestert

Realitystjernen tilkalte politiet da moren hennes banket på døren.

SEHER.NO:  Politiet ble tilkalt til Heidi Montag (23) og Spencer Pratts eiendom tidligere i dag, etter at Heidis mor, Darlene Egelhoff nektet å forlate eiendommen, ifølge rettspapirer nettstedet TMZ innehar.

- Det at mamma bare dukker opp her nå, er fullstendig på jordet og psykotisk. Jeg kommer til å få et rettslig påbud om at hun skal holde seg unna meg, sier Montag til TMZ.

Her referer Montag til et utsagt fra Darlene, fra den siste sendte episoden av «The Hills» , hvor hun tydelig viser sin misnøye over at datteren har tatt ti plastiske operasjoner.

- Hun så på meg som om jeg var et dyr i bur. Hun så på meg som om jeg var et sirkusmonster, sa Montag til People i februar.
 
Heidi forteller nettavisen at hun umiddelbart kontaktet sitt personlige sikkerthets-team, da hun skjønte at det var moren som stod utenfor og banket på døren.

- Hun dukket opp, helt uanmeldt utenfor huset vårt. Etter det hun gjorde mot meg, på nasjonal TV, har jeg virkelig ingen ønsker om å se eller snakke med henne, sier Heidi til TMZ, som for kort tid siden snakket med realitystjernen.

Heidis mor, Darlene, er fortsatt i samtaler med politiet. Så langt er hun ikke arrestert.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kalte svigermor «en vagina» - på TV!