Lauren Conrad:

«The Hills»-stjernen har blitt mamma for første gang

Babylykke for Lauren Conrad og ektemannen.

<p>FIKK EN SØNN: Lauren Conrad og ektemannen William Tell er blitt foreldre til en liten gutt. Alt står bra til med mor og barn etter fødselen, melder familien. Foto: NTB Scanpix
</p>

FIKK EN SØNN: Lauren Conrad og ektemannen William Tell er blitt foreldre til en liten gutt. Alt står bra til med mor og barn etter fødselen, melder familien. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

(Seoghør.no): I januar avslørte Lauren Conrad (31) at hun ventet sitt første barn med ektemannen William Tell.

- Vi kan ikke vente med å treffe deg, lille venn! skrev hun sammen med et bilde av sin voksende babymage på sin egen hjemmeside.

Natt til torsdag kunne «The Hills»-stjernen røpe at hun og Tell er blitt foreldre for første gang.

- Han er her! Vi er så glade for å kunne ønske Liam James Tell velkommen til verden, skriver hun på Instagram.

He's here! We're so excited to welcome Liam James Tell into the world!

Et innlegg delt av Lauren Conrad (@laurenconrad)

- Et steg tilbake

Alt står bra til med både mor og barn, og på sin egen hjemmeside skriver 31-åringen at hun nå vil bruke den kommende tiden på å bli kjent med sin lille sønn.

- Jeg tar et lite steg tilbake fra hjemmesiden de kommende ukene, mens vi tilpasser oss til en ny hverdag som tre personer i familien. (Fem, hvis man regner med hundene våre Chloe og Fitz, selvfølgelig).

DELER AV LIVET SITT: Lauren Conrad lover å holde fansen oppdatert på hennes nye liv som mor. Foto: NTB Scanpix
DELER AV LIVET SITT: Lauren Conrad lover å holde fansen oppdatert på hennes nye liv som mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kommer fortsatt til å blogge når jeg får anledning, og gi dere oppdateringer fra mitt nye liv som mamma, forsikrer Conrad.

TV-stjernen og klesdesigneren, som giftet seg med ektemannen for tre år siden, har i forkant av fødselen postet flere bilder av sin voksende mage på sosiale medier, og holdt fansen oppdatert underveis.

- Gøy å drømme

Liam James Tell er parets førstefødte. Lauren møtte musikeren William på en av konsertene hans for første gang da hun var 16 år. Ti år senere ble de satt opp på en blinde date.

I 2012 ble de kjærester, året etter forlovet de seg og i 2014 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i California.

- Favoritt-tingen min med å være gift er å vite at jeg har en partner i livet som jeg får gjøre så mange fantastiske ting sammen med. Det er så gøy å drømme om hva vi skal finne på 20 år fra nå, uttalte hun nylig, ifølge Contactmusic.com.

Conrad er imidlertid ikke den eneste av «The Hills»-stjernene som har fått, eller venter barn i år.

I februar avslørte venninnen Whitney Port (32) at også hun venter sitt første barn, og i april slapp Heidi Montag (30) og Spencer Pratt (33) jubelen løs da de annonserte at de skal bli foreldre.

Audrina Patridge (31) ble mamma for første gang i fjor sommer, mens Kristen Cavallari (30) allerede har tre sønner med sin ektemann Jay Cutler (33).