Whitney Port:

«The Hills»-stjernen er blitt mamma

Whitney Port (32) delte nyheten på bloggen sin.

BLE FORELDRE: I snart fem år har Whitney og Tim vært sammen. Nå er de blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix.
BLE FORELDRE: I snart fem år har Whitney og Tim vært sammen. Nå er de blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Realitystjernen Whitney Port (32) og ektemannen Tim Rosenman har blitt foreldre for første gang. Det skriver People.

Whitney delte nyheten selv på mandag, og på bloggen skriver hun at sønnen Sonny kom til verden torsdag forrige uke.

- Jeg klarer ikke slutte å se på ham eller tenke på ham når jeg er i et annen rom, skriver Whitney på bloggen, der hun også deler bilder av den nyfødte sønnen.

A post shared by People Magazine (@people) on

- Det er som når man får en leke man virkelig ønsket seg når man var barn. All forventningen, og så åpner man esken og elsker den.

Møtte ektemannen på settet

Whitney og kjæresten Tim giftet seg i november i 2015. I februar i år delte de nyheten om graviditeten på Instagram.

- Å ja, hei! Jeg står bare ved vinduet i undertøyet mitt, med en BABY i magen! Send meg en melding hvis du vet hva jeg skal gjøre med denne tingen og hvor lenge jeg må passe på den, skrev «The Hills»-stjernen under bildet.

Whitney, som besøkte Norge for fem år siden, slo gjennom i realityserien «The Hills» i 2006, og to år senere fikk hun sin egen spin-off serie «The City».

På settet traff hun ektemannen Tim, som hun har vært sammen med siden 2012, og etter bare ett år som kjærester forlovet paret seg.

I november 2015 giftet de seg i en romantisk seremoni i Palm Springs i California.

- Det er en fantastisk følelse. Endelig kan vi slutte å si forlovede og være mann og kone i stedet. Vi har alltid visst at vi kom til å ende opp sammen, og nå kan vi starte et nytt kapittel i livene våre. Bryllupet var alt vi drømte om og jeg kommer til å bevare minnene gjennom resten av livet, fortalte Port til UsWeekly den gang.

Fødte rett etter venninnen

Nyheten om Whitneys sønn kommer knappe tre uker etter at «The Hills»-kollegaen Lauren Conrad (31) fødte sønnen Liam James.

I januar avslørte Lauren Conrad (31) at hun ventet sitt første barn med ektemannen William Tell.

He's here! We're so excited to welcome Liam James Tell into the world!

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

- Vi kan ikke vente med å treffe deg, lille venn! skrev hun sammen med et bilde av sin voksende babymage på sin egen hjemmeside.

I juni valgte hun å dele kjønnet på barnet med følgerne sine.

- Det er en gutt. Jeg fant dette søte kortet mens jeg hjalp bestemor å flytte, og jeg tenkte at det var den perfekte måten å dele med dere at William og jeg venter en liten gutt, skriver hun på Instagram fredag.

TV-stjernen og klesdesigneren, som giftet seg med ektemannen for tre år siden, postet flere bilder av sin voksende mage på sosiale medier etter at nyheten ble kjent.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian blir mamma i januar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer