«The Hills»-stjernen ble mor

Den vakre realitystjernen jubler av babylykke etter at datteren kom til verden.

REALITYSTJERNER: Audrina Patridge (til venstre) ble kjent da hun var med i MTV-serien "The Hills". Her er hun avbildet sammen med kollega Lauren Conrad. Foto: AP
REALITYSTJERNER: Audrina Patridge (til venstre) ble kjent da hun var med i MTV-serien "The Hills". Her er hun avbildet sammen med kollega Lauren Conrad. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble jentene i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten.

Det dramafylte og luksuriøse livet til flere privilegerte, unge mennesker i Los Angeles fanget en hel verdens oppmerksomhet.

I dag – ti år senere – er Lauren Conrad (30), Heidi Montag (29) og Whitney Port (31) fast inventar på alle eksklusive tilstelninger i Hollywood.

Det samme gjelder Audrina Patridge (31).

Den smellvakre stjernen har den siste tiden vært ekstra mye i rampelyset; i november forlovet hun seg med kjæresten Corey Bohan (34), og en knapp måned senere avslørte paret at de venter sitt første barn sammen.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Realitystjernen Audrina Patridge og forloveden Corey Bohan har fått datteren Kirra Max Bohan. Foto: Rex Features
BABYLYKKE: Realitystjernen Audrina Patridge og forloveden Corey Bohan har fått datteren Kirra Max Bohan. Foto: Rex Features Vis mer

«Vi gleder oss så mye til å møte jenta vår, og vi er veldig takknemlige for støtten deres. Det betyr alt!», skrev Patridge på sin personlige blogg den gang.

Nå har den lille hjerteknuseren kommet til verden.

Patridge og Bohans datter kom til verden på morgenen i går, amerikansk tid, og de nybakte foreldrene avslørte selv nyheten ovenfor nettstedet People.

«Babyen er helt frisk, og mamma har det kjempefint», lyder uttalelsen fra duoens talsperson.

Det ble også kjent at kjendisdatteren har fått navnet Kirra Max Bohan.

LES OGSÅ: – Jeg har mistet muskler og rumpa mi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer