Lauren Conrad:

«The Hills»-stjernen:- Jeg skammet meg

Venter sitt andre barn, nå letter Lauren Conrad på sløret om morsrollen.

VENTER BARN: Lauren Conrad venter sitt andre barn med ektemannen. Nå forteller hun at det ikke er bare bare å være mor. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Lauren Conrad venter sitt andre barn med ektemannen. Nå forteller hun at det ikke er bare bare å være mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april kunne reality-profil og «The Hills»-stjerne Lauren Conrad (33) avsløre den glade nyheten om at hun og ektemannen William Tell (39) venter sitt andre barn sammen.

Paret fikk sønnen Liam James i juli for snart to år siden, og i april avslørte hun at de var i ekstase over den kommende familieforøkelsen. Men i en ny episode av sin egen podkast, «Lauren Conrad: Asking for a Friend», avslører 33-åringen at alt som har med det å bli mamma å gjøre ikke bare har vært fryd og gammen, skriver People.

Lauren innrømmer blant annet at hun følte seg presset til å prestere som nybakt mor, noe som til tider ikke var like lett. Spesielt skammet hun seg hva gjaldt amming av det nyfødte barnet.

- Jeg følte at jeg feilet på noe som burde ha kommet helt naturlig og det var vanskelig for meg, sier hun, og innrømmer at hun skammet seg og følte seg som en dårlig mor.

Da sønnen passerte fire måneder produserte ikke 33-åringen tilstrekkelig med melk, selv etter å ha prøvd ulike medikamenter som burda ha hjulpet.

- Jeg trodde amming ville gå veldig lett for meg og at jeg bare skulle vite hvordan det skulle gjøres, det jo er det kroppen min er laget for å gjøre, fortsetter hun.

Kunne ikke amme

«The Hills»-profilen minnes at hun frøs ned litt melk da sønnen var svært ung, etter at hun hadde tatt seg en liten Martini og derfor ikke kunne amme ham.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Jeg hadde tegnet på et lite martiniglass fordi det var fra den gangen jeg tok en martini og ikke kunne gi ham det. Flasken sto bare der, ved siden av isen og plaget meg. Utenom den melken hadde jeg ingenting og jeg klarte ikke holde tritt med hva Liam trengte, sier hun ærlig.

Hun forteller videre om mammarollen, og hvordan den jobben til tider føles uutholdelig.

- Når du ikke sover er det nesten som tortur. Du kommer til det punktet hvor man tenker at «jeg vet ikke om jeg er i stand til å ta vare på en baby akkurat nå. Jeg vet ikke om jeg bør få være alene med barnet mitt».

Etter nesten to år som mamma later det nå likevel til at hun har fått dreisen på mammalivet, og gleder seg til å ønske sitt andre barn velkommen til verden.

- Handler ikke bare om meg

- Det har vært vanskelig å holde dette for meg selv! Veldig glad for å kunne dele at familien vår vil bli litt større dette året, skrev hun på Instagram i april sammen med et bilde av sin voksende babymage.

Lauren møtte musikeren William på en av konsertene hans for første gang da hun var 16 år. Ti år senere ble de satt opp på en blinde date.

I 2012 ble de kjærester, året etter forlovet de seg og i 2014 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i California.

- Favoritt tingen min med å være gift er å vite at jeg har en partner i livet som jeg får gjøre så mange fantastiske ting sammen med. Det er så gøy å drømme om hva vi skal finne på 20 år fra nå, har hun tidligere uttalt, ifølge Contactmusic.com.

Det hardeste i et ekteskap synes hun er å ikke være egoistisk og å møtes på halvveien.

- Det handler ikke bare om deg selv lenger. Man må ta hensyn til hverandre.

LES OGSÅ: - Irriterende at den gutten stjeler oppmerksomheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer