KRITISK: Paris Hilton synes MTV-serien er teit, selv om hun innrømmer å aldri ha sett en eneste episode...
KRITISK: Paris Hilton synes MTV-serien er teit, selv om hun innrømmer å aldri ha sett en eneste episode...Vis mer

- "The Hills" er teit og falsk

Paris Hilton langer ut mot realityserien som kjæresten deltar i.

SEHER.NO: MTV har hatt stor suksess med realityserien "The Hills"- som følger livet til Lauren Conrad (23) og vennene hennes i Hollywood - til tross for spekulasjoner rundt troverdigheten rundt det som skjer i serien.

Hotellarving Paris Hilton (28) har de siste månedene datet "The Hillls"-stjernen Doug Reinhardt (23), men nå går blondinen ut og sier at kjæresten ikke lenger kommer til å medvirke i realityserien.

- Showet er så teit og falsk. Han har ikke lyst til å være med i det mer, uttalte Hilton til USMagazine onsdag.

Reinhardt, som tidligere har vært sammen med "The Hills"-hovedpersonen Lauren Conrad, skal ha datet flere jenter på TV-skjermen, noe Hilton har sin egen teori på.

- De dikter jo bare opp forhold når det egentlig ikke eksisterer noen, og han synes det er teit. Jeg har aldri sett serien, og aner ikke hva det handler om, men han syntes i hvert fall at det var teit.

Ifølge US magazine er ikke Reinhardts realitykarriere med det første, til tross for at forlater "The Hills".  23-åringen skal nemlig dukke opp i den nye sesongen av Hiltons realityserie "Paris Hilton: My New Bff", hvor hotellmilliardæren jakter på en ny bestevenn.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Man vet aldri hva som skjer