«The Fox» klatrer på Billboard

... og onsdag kveld opptrer Ylvis-brødrene hos den verdensberømte talkshow-verten Jimmy Fallon.

STJERNER: Vegard (t.v) og Bård Ylvisåker har stor suksess i USA med hitlåten «The Fox». Fredag opptrådte de i Las Vegas. Foto: All Over Press
STJERNER: Vegard (t.v) og Bård Ylvisåker har stor suksess i USA med hitlåten «The Fox». Fredag opptrådte de i Las Vegas. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bergensbrødrene Bård (31) og Vegard (34) Ylvisåker har gjort umåtelig stor suksess med musikkvideoen «The Fox».

I skrivende stund har videoen som ble lagt ut av TVNorge 3. september rundet 100 millioner klikk på YouTube.

Etter at suksessen tok seg opp, fikk USA øynene opp for de to komikerne, og kort tid etter videoslipp ble brødrene invitert til talkshow-dronningen Ellen DeGeneres og til å opptre live på iHeartradio Music Festival i Las Vegas.

Hanne McBride, mediesjef i TVNorge, fortalte tidligere denne uken til Seoghør.no at klikktallene bare går èn vei - oppover:

- Visningstallene går ikke ned, tvert imot, de har økt i daglige visninger i det siste. Søndag hadde vi rekord med over fire millioner visninger på ett døgn!

Ifølge VG ligger musikkvideoen på 6.plass på den gjeve hitlisten til musikkmagasinet Billboard, og har dermed klatret opp to plasser.

SUKSESS: «Alle» vil vise Ylvis-brødrenes musikkvideo «The Fox». Alle utenom Fox News vel å merke... Foto: TVNorge
SUKSESS: «Alle» vil vise Ylvis-brødrenes musikkvideo «The Fox». Alle utenom Fox News vel å merke... Foto: TVNorge Vis mer

Tirsdag reiste brødrene igjen til USA, og onsdag kveld opptrer de live med suksesslåten på talkshowet «Tonight show with Jimmy Fallon».

Andre gjester denne uken er urokråka Miley Cyrus (20) og Katy Perry (28).

LES OGSÅ: Ylvis-brødrene har sagt nei til mange amerikanske medier

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer