HVA SIER REVEN: I sommer kan barna spille inn sin egen versjon av "The Fox". Foto: Popsenteret
HVA SIER REVEN: I sommer kan barna spille inn sin egen versjon av "The Fox". Foto: PopsenteretVis mer

«The Fox»-feber i sommer

I sommer kan både små og store spille inn sin versjon av «The Fox» - helt gratis på Popsenteret i Oslo.

SEOGHØR.NO: Hva sier reven? Det er opptil deg - eller i det minste barna dine.

Denne uken starter nemlig sommerprogrammet på Popsenteret i Oslo, der det aller kuleste er at alle kan komme og spille inn sin helt egen versjon av «The Fox», Ylvis-brødrenes overraskende monsterhit som gikk sin seiersgang verden rundt i fjor høst.

HVA SIER REVEN: I sommer kan barna spille inn sin egen versjon av "The Fox". Foto: Popsenteret
HVA SIER REVEN: I sommer kan barna spille inn sin egen versjon av "The Fox". Foto: Popsenteret Vis mer

Popsenteret inviterer barnehagegrupper til å komme og danse og synge til The fox. Klokken 15 tirsdag – fredag i uke 26, 27 og 32  arrangeres åpen «Hva sier reven?»-omvisning for barn i alderen 3 – 6 år. Adgangen er gratis – men påmelding kreves.- Dette blir sommerens morsomste musikkworkshop, og resultatet kan lastes ned og deles med familie og venner, sier formidlingsleder ved Popsenteret Eva Krøger.

På TVNorges offisielle YouTube-side har nå «The Fox» hatt mer enn 423 millioner visninger.  Bård og Vegard Ylvisaker opptrådte både på The Ellen DeGeneres Show og Late Night with Jimmy Fallon i USA, men nå tar Popsenteret begivenheten hjem igjen til gamlelandet.

Popsenteret er et interaktivt opplevelsesmuseum for populærmusikk, og sommersesongen starter med Feriepop for barn: Noen popstjerner har stjålet klesstiler fra gamledager – men hvem?  Når Popsenteret blir åsted for motetyveri i sommer, trenger museet barnas hjelp for å finne ut hvem som har stjålet hverandres stil og image.

Levende pophistorie

- Vi inviterer barn i alderen 6 – 10 år til Feriepop, med en spennende etterforskning av mote og image gjennom vår fargerike populærmusikkhistorie, forteller Krøger.

NOE FOR ALLE: Hele familien vil finne ting å glede seg over på Popsenteret. Foto: Popsenteret
NOE FOR ALLE: Hele familien vil finne ting å glede seg over på Popsenteret. Foto: Popsenteret Vis mer

Detektivarbeidet skjer i forbindelse med utstillingen «ARRESTERT - innhentet av fortiden?», som er en aktuell og engasjerende utstilling om image, identitet og musikk. Denne blir stående gjennom hele sommeren. Motemysteriet avsluttes med et musikalsk høydepunkt der barna selv får prøve seg som artist!
Og tro for all del heller ikke at Popsenteret kun er et sted for barn. Her vil alle generasjoner finne noe å glede seg over og fordype seg i. Stor stas for hele familien!

LES OGSÅ: Gå i kongelige fotspor