«The Body» nekter å vise kroppen

Dette får du aldri se igjen, dersom supermodellen Elle MacPherson får det som hun vil.

SLUTT PÅ DETTE: MacPherson sier hun ikke lenger vil vise seg i bikini, fordi hun har gjort så mye av det tidligere. Foto: All Over Press
SLUTT PÅ DETTE: MacPherson sier hun ikke lenger vil vise seg i bikini, fordi hun har gjort så mye av det tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere supermodellen Elle MacPherson (49) ble tidligere kjent som «The Body», fordi mange mente hun rett og slett hadde en perfekt kropp.

Det har ført til utallige fotoshoots, der hun viser fram kroppen.

Den tiden er imidlertid nå forbi. I et nytt intervju forteller MacPherson at hun ikke ønsker å vise seg fram i bikini lenger.

- Jeg prøver å unngå å vise meg i badetøy, fordi jeg har gjort så mye av det opp gjennom årene. Men noen ganger funker det. Folk tenker kanskje: «Herregud, hva er det hun driver med? Viser seg i bikini nå igjen?», sier hun ifølge Contactmusic.com.

MacPherson satser for fullt på et godt kosthold og mye trening.

- Huset vårt er glutenfritt, vi prøver å ikke spise hvete og sukker. Også tar jeg vitaminer og mineraler daglig. Noen ganger spiser jeg mørk sjokolade eller thai-mat, også elsker jeg espresso om morgenen. Jeg tror også på åtte timers søvn og trening hver dag.

LES OGSÅ: Forlovet etter nær døden-ulykke
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer