FEMTI OG FANTASTISK: Mange 20-åringer kan bare drømme om en så veldreid kropp som Elle Macpherson har. Bildet til venstre ble tatt sist uke, mens bildet til høyre ble tatt i fjor sommer. Foto: Twitter/Elle Macpherson
FEMTI OG FANTASTISK: Mange 20-åringer kan bare drømme om en så veldreid kropp som Elle Macpherson har. Bildet til venstre ble tatt sist uke, mens bildet til høyre ble tatt i fjor sommer. Foto: Twitter/Elle MacphersonVis mer

«The Body» gjør seg virkelig fortjent til kallenavnet

Det er nesten umulig å tro at Elle Macpherson blir 51 år om tre uker.

SEOGHØR.NO: Den verdenskjente australske modellen Elle Macpherson fortsetter å trosse alderen til stor inspirasjon for andre.

Tobarnsmoren fyller kanskje 51 år den 29. mars, men hun kunne like gjerne vært halvparten - etter den veltrente og sunne kroppen å dømme.

På fotoshoot for motebladet Harper's Bazaar sist uke poserte hun i en liten svart bikini i vakre omgivelser på den eksotiske øya Bahamas, og delte etterpå dette sexy bildet med fansen på Twitter:

 

«The Body» har flere ganger vakt oppsikt med sin kropp og utseende som setter mange av hennes langt yngre rivaler i skyggen.

Den langbeinte kjønnheten er svært opptatt av hva hun spiser og drikker, og kuttet ut alkohol for flere år siden. 

- Jeg tror virkelig på at skjønnhet starter innenfra: Få kroppen din i form og få den til å fungre bra på et cellenivå, så vil dette hjelpe deg å kvitte deg med mange problemer som du tror kan fikses med en rask løsning. 

- Jeg mener riktig næring er det viktigste, spesielt for kvinner på min alder, sa hun i oktober til Yahoo! Beauty.

Supermodellen giftet seg sommeren 2013 med milliardærkjæresten Jeff Soffer (45), og har sønnene Arpad Flynn Alexander Busson (17) og Aurelius Cy Andrea Busson (12) fra forholdet til den franske finansmannen Arpad Busson (52).

HELSEBVISST: I fjor lanserte Elle Macpherson helsedrikken Super Elixir. Foto: Stella Pictures
HELSEBVISST: I fjor lanserte Elle Macpherson helsedrikken Super Elixir. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Slik holder «The Body» på drømmekroppen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.