«The Body» giftet seg med milliardær-kjæresten

Supermodell Elle Macpherson sto brud for andre gang.

AV OG PÅ: Elle Macpherson og Jeff Soffer i Aspen i 2009. Tre år senere var bruddet et faktum. Men da Soffer i fjor ble innlagt på sykehus etter en helikopteruklykke på Bahamas, tok de to eksene opp kontakten, og det ene førte til det andre. Foto: Stella Pictures
AV OG PÅ: Elle Macpherson og Jeff Soffer i Aspen i 2009. Tre år senere var bruddet et faktum. Men da Soffer i fjor ble innlagt på sykehus etter en helikopteruklykke på Bahamas, tok de to eksene opp kontakten, og det ene førte til det andre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For et år siden ble det slutt mellom hotellmilliardæren Jeff Soffer (43) og den australske modellen Elle Macpherson (49).

Men da Soffer ble lenket til sykesengen i lang tid, etter en helikopterulykke på Bahamas i november i fjor som kostet en av hans venner livet, satt modellen ved eksens side. De varme følelsene gjenoppsto, og paret forlovet seg. 

Lørdag ble Jeff og Elle rette ektefolk under en privat seremoni på jet-zet-øya Fiji. 

- Paret var omgitt av venner og familie, skriver Us Magazine.  

49-åringen, som blir kalt «The Body» på grunn av sin flotte figur, har barna Arpad Flynn Alexander Busson (15) og Aurelius Cy Andrea Busson (10) fra forholdet med den franske finansmannen Arpad Busson (50) - som i dag er kjæreste med skuespiller Uma Thurman (42). Soffer på sin side har et barn fra tidligere forhold. 

LES OGSÅ: «The Body» nekter å vise kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer