"The Body" er tidenes beste modell

Elle Macpherson danket ut 3000 kandidater.

STØRST AV DEM ALLE: Australske Elle Macpherson het opprinnelig Eleanor Nancy Gow, men er også kjent som "The Body". Foto: Stella Pictures
STØRST AV DEM ALLE: Australske Elle Macpherson het opprinnelig Eleanor Nancy Gow, men er også kjent som "The Body". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den australske skjønnheten Elle Macpherson (44) er kåret til tidenes beste modell av magasinet Woman.

Ifølge danske Se og Hør var det mer enn 3000 kvinner med i kampen om den gjeve tittelen, men den 44-år gamle skjønnheten med kallenavnet "The Body" danket ut dem alle.

Kvinnen med verdens mest berømte skjønnhetsflekk, Cindy Crawford (42), kapret andreplassen foran britiske Twiggy (59). Twiggy, som i dag er en av dommerne i "Top Model USA", hadde sittt gjennombrudd allerede på 1960-tallet og regnes av mange som tidenes første supermodell.

- Våre undersøkelser viser at kvinner foretrekker modeller med former, som Elle og Cindy, sier Caroline Adams, som arrangerte kåringen i forbindelse med London Fashion Week.

Elle Macpherson har i dag en estimert formue på vanvittige 621 millioner kroner.

Da hun ga seg som toppmodell ble den 183 centimeter høye stjernen etterfulgt av en rekke langt yngre og tynnere modeller.

LES OGSÅ: Avslører modellenes hemmelige sexliv

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer