Jim Parsons:

«The Big Bang Theory»-stjernen giftet seg

Skuespilleren fikk sin kjære i helgen.

SA JA: Etter over 14 år som par har Todd Spiewak og Jim Parson tatt forholdet et skritt videre. Foto: NTB Scanpix.
SA JA: Etter over 14 år som par har Todd Spiewak og Jim Parson tatt forholdet et skritt videre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Lørdag 13. mai ga Hollywood-stjernen Jim Parson (44) og den grafiskedesigneren Todd Spiewak hverandre sine ja i en romantisk seremoni i New York.

Bryllupet står et halvt år etter at paret feiret 14-årsjubileum som kjærester.

- Jeg traff denne karen for 14 år siden i dag, og det er det beste som noen gang har hendt meg. Men dette er ingen konkurranse. En av hans aller beste gaver til meg, er at han ikke lenger tar meg med for å synge karaoke, skrev «The Big Bang Theory»-stjernen i en Instagram-post den gang.

Saken fortsetter under bildet.

Duoen møttes nemlig på blind date på en karaokebar i 2002, hvor Spiewak sang låta «I Found Someone» av Cher, ifølge Us Weekly.

Det tok likevel ti år før det ble kjent at Parsons var homofil.

I et intervju med New York Times i mai 2012, i anledning hans rolle i Broadway-stykket «The Normal Heart», skrev journalisten følgende:

«The Normal Heart har likhetstrekk med Parsons på flere nivåer: Mr. Parsons er homofil og i et ti år langt forhold. Han sier at det å jobbe sammen med et ensemble på scenen igjen var som å få ny næring».

Saken fortsetter under bildet.

I etterkant har Parsons avslørt at han aldri tidligere hadde nevnt sin egen seksualitet i intervjuer før New York Times-journalisten spurte ham rett ut.

- Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det var. Han ga meg en gave ved å stille meg det spørsmålet. Plutselig var det offisielt, har han tidligere sagt om hendelsen, ifølge nettstedet.

TV-STJERNER: Jim Parsons er kjent som Sheldon i den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Her sammen Simon Helberg som Howard, Johnny Galecki som Leonard, Kaley Cuoco som Penny og Kunal Nayyar som Rajesh. Foto: TVNorge
TV-STJERNER: Jim Parsons er kjent som Sheldon i den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Her sammen Simon Helberg som Howard, Johnny Galecki som Leonard, Kaley Cuoco som Penny og Kunal Nayyar som Rajesh. Foto: TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: - De kunne vært tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer