The Beatles med ny CD

I november kommer The Beatles med nytt album!

LOVE: - Det blir en eksperimentell blanding, lover Sir George Martin. Foto: AP/Scanpix
LOVE: - Det blir en eksperimentell blanding, lover Sir George Martin. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: På oppfordring fra de to gjenlevende Beatles-medlemmeme Paul og Ringo, samt Beatles-enkene Yoko Ono Lennon og Olivia Harrison, har den legendariske Beatles-produsenten Sir George Martin ferdiggjort et helt nytt Beatles-album.

Se her! "Sgt Peppers" er tidenes beste!

Albumet skal ifølge ekstrabladet.dk hete ”LOVE”, og komme ut i november.

Martin lover at man på albumet vil finne en eksperimentell blanding av musikk som bandet laget under de store antallet studioinnspillingene de hadde.

The Beatles kom overraskende høyt i homokåring!


Opprinnelig er musikken designet i samarbeid med show- og sirkusgruppen "Cirque du Soleil", som i vinter vil sette opp et stort show i Las Vegas.

Mannen som står bak prosjektet, er ingen ringere enn Sir George Martin, som har samarbeidet med sønnen sin Giles Martin og å skape et unikt lydlandskap i studioet.


Arbeidet er gjort i legendariske Abbey Road Studios i London!


- Gjennom arbeidet med musikken, har vi skapt et nytt Beatles-album. Bandet har alltid vært på jakt etter nye måter å uttrykke seg på, og dette er et steg fremover for dem, forklarer Martin.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer