Ungkarskvinnen i Oslo:

«The Bachelorette» klinte til i Holmenkollen

Rappelerte ned hopptårnet i Holmenkollen.

OSLO: I årets sesong av «The Bachelorette» besøker deltakerne Oslo. Foto: Skjermdump / Youtube
OSLO: I årets sesong av «The Bachelorette» besøker deltakerne Oslo. Foto: Skjermdump / Youtube Vis mer

(Seoghør.no): Det amerikanske TV-konseptet, «The Bachelorette», også kjent som «Ungkarskvinnen», har vært en stor hit i Norge så vel som i USA.

I år er det 15 år siden reality-programmet, der en rekke kjekke menn skal kjempe om én ungkarskvinnes gunst, hadde premiere på amerikansk TV.

Den romantiske reisen utspiller seg ofte på romantiske steder rundt om i verden, og i årets sesong er deltakerne sendt til Oslo for å forelske seg.

HOLMENKOLLEN: Årets ungarkvinne, Rachel Lindsay, og hennes date, Bryan Abasolo, rappelerte ned Holmenkollen. Foto: Skjermdump / Youtube
HOLMENKOLLEN: Årets ungarkvinne, Rachel Lindsay, og hennes date, Bryan Abasolo, rappelerte ned Holmenkollen. Foto: Skjermdump / Youtube Vis mer

Besøkte Holmenkollen

I et klipp, lekket av TV-kanalen ABC, avslører programmet noe av det deltakerne begir seg ut på under inspillingen av programmet.

I klippet ser man blant annet årets «Bachelorette», Rachel Lindsay (31), rappelere ned hoppetårnet i Holmenkollen sammen med sin date, Bryan Abasolo (37).

På Holmenkollens høyeste punkt, på 371 meter over havet, får turtelduene en slående utsikt over Oslo by hvor de gir hverandre et kyss hengende langs hopptårnet.

- Jeg tror jeg er mer redd for å slippe følelsene mine fri enn jeg er fysisk, men i dag er jeg fysisk redd for å slippe, sier den 31 år gamle ungkarskvinnen.

KYSSET: Med utsikt over Oslo ga turtelduene hverandre et romantisk kyss. Foto: Skjermdump / Youtube
KYSSET: Med utsikt over Oslo ga turtelduene hverandre et romantisk kyss. Foto: Skjermdump / Youtube Vis mer

Under oppholdet bor deltakerne på det over 160 år gamle konferansehotellet Losby Gods i Lørenskog kommune utenfor Oslo.

- Losby Gods er stolt av å være deltagende i en kommende episode av ABCs populære datingprogram,« The Bachelorette». Det norske konferansehotellet vil være stedet for en ikonisk roseseremoni der de gjenværende mennene håper på å fortsette reisen for å finne kjærligheten med den nye ungkarskvinnen Rachel Lindsay, skriver hotellet i en e-post til Seoghør.no.

I tillegg til sitt opphold på Losby Gods skal deltakerne også ha bodd på Scandic Holmenkollen Park, hvor Lindsay også var på gruppedate med sine friere.

– Det er veldig gøy at et så populært amerikansk TV-program ville legge innspillingen til oss. Det er en unik mulighet til å vise frem vårt historiske hotell til en viktig målgruppe, sier salgsdirektør ved Scandic Holmenkollen Park, Nina Hilland i en pressemelding.

Det er foreløpig ikke kjent når episoden vil bli sendt på norsk TV.

Ungkar-skandalen

I tilegg til programmene «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen», har produsentene laget en oppfølger der tidligere deltakere møtes på en romantisk øy, hvor målet er å finne kjærligheten med hverandre.

Programmet har fått tittelen «Bachelor in Paradise». Tidligere denne måneden vakte programmet oppsikt da programmets innspilling ble stoppet, etter påstander om sex-trakassering.

Hendelsen skal involvert deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios.

Det er fremdeles mye uklarhet i hva som egentlig skjedde, men flere kilder har hevdet at DeMario skal ha forgrepet seg på Corinne mens hun var kraftig beruset.

- Jeg er et offer og jeg har brukt den siste uken på å skjønne hva som skjedde den 4. juni, sa Corinne.

- Som en kvinne har dette vært mitt verste mareritt, og nå har det blitt en realitet, la hun til.

I senere tid har også DeMario kommet med en uttalelse hvor han avviser at han har gjort noe galt.

- Det er leit at min karakter og mitt navn har blitt tilsmusset med falske og ondsinnede påstander den siste uken, uttalte han til People.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-paret har blitt foreldre igjen