Madison Prewett:

«The Bachelor»-stjernen med gladnyhet

- Verdt å vente på.

FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett er forlovet med Grant Michael Troutt. Foto: Instagram/Madison Prewett
FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett er forlovet med Grant Michael Troutt. Foto: Instagram/Madison Prewett Vis mer
Publisert

Realityprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her til lands, har i flere år servert romantikk og intriger på TV-skjermen.

I sesong 24 ble seerne kjent med amerikanske Madison Prewett (26) da hun prøvde å vinne kjærligheten til Peter Weber (30).

Hun fant ikke kjærligheten på TV, men i mai kunne realityprofilen dele en gledelig nyhet på Instagram - nemlig at hun hadde funnet kjærligheten med Grant Michael Troutt (26).

Mandag kunne realitystjernen dele enda en nyhet med sine over 1,7 millioner følgere på Instagram.

«31.07.22. Du var verdt å vente på» skriver hun under et bilde av paret, hvor hun holder frem en ring, og med det røper realitystjernen forlovelsen.

I historiefunksjonen har hun delt flere bilder fra frieriet, hvor hun blant annet skriver «Beste dagen i livet mitt!» og «Ser dere hvor lykkelig jeg er?»

Prewett forteller People at kjæresten, nå forloveden, fulgte henne ut på stranda hvor det var både stearinlys og blomster og en bibel med navnet hennes på.

- Og min drømmering! sier hun til nettstedet.

Videre forteller hun at hun ikke visste noe om frieriet på forhånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer