Madison Prewett:

«The Bachelor»-stjernen med gladnyhet

- Verdt å vente på.

FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett er forlovet med Grant Michael Troutt. Foto: Instagram/Madison Prewett
FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett er forlovet med Grant Michael Troutt. Foto: Instagram/Madison Prewett Vis mer
Publisert

Realityprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her til lands, har i flere år servert romantikk og intriger på TV-skjermen.

I sesong 24 ble seerne kjent med amerikanske Madison Prewett (26) da hun prøvde å vinne kjærligheten til Peter Weber (30).

Hun fant ikke kjærligheten på TV, men i mai kunne realityprofilen dele en gledelig nyhet på Instagram - nemlig at hun hadde funnet kjærligheten med Grant Michael Troutt (26).

Mandag kunne realitystjernen dele enda en nyhet med sine over 1,7 millioner følgere på Instagram.

«31.07.22. Du var verdt å vente på» skriver hun under et bilde av paret, hvor hun holder frem en ring, og med det røper realitystjernen forlovelsen.

FRIERI: Chris nyhus overrasker kona Monica Nyhus med et frieri. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

I historiefunksjonen har hun delt flere bilder fra frieriet, hvor hun blant annet skriver «Beste dagen i livet mitt!» og «Ser dere hvor lykkelig jeg er?»

Prewett forteller People at kjæresten, nå forloveden, fulgte henne ut på stranda hvor det var både stearinlys og blomster og en bibel med navnet hennes på.

- Og min drømmering! sier hun til nettstedet.

HYLLES: HBO Max er ute med andre sesong av dating-programmet «12 Dates og Christmas», og det er spesielt én ting seerne er ekstra fornøyde med. Video: Kine Falch / HBO Max Vis mer

Videre forteller hun at hun ikke visste noe om frieriet på forhånd.

- Jeg trodde vi skulle feire en av våre venners bursdag. Jeg ble fortalt at vi skulle ta bursdagsbilder på stranden og når jeg kom dit, fulgte bestevennen min meg inn til et bad hvor moren min og søsknene mine ventet med kjolen jeg ville bli forlovet i, forteller den nyforlovede 26-åringen og legger til:

- I det øyeblikket visste jeg det.

Prewett har tidligere røpet at hun og Troutt møttes for første gang på en «blind date» som var satt opp av en felles venn av dem.

Fansen ble først kjent med Prewett da hun var med i «Ungkaren», og kom seg hele veien til finalen. Realityserien er kjent for overdådige dater, romantiske frierier og dramatiske brudd. Serien begynte å rulle over skjermene i 2009, og er nå inne i sin 26. sesong.

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

Etter å ha deltatt i TV-seriens 24. sesong har Prewett delt troen sin og livets oppturer og nedturer på sosiale medier.

LES OGSÅ: - Det var ikke et tørt øye i kirken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer