Topher Grace og Ashley Hinshaw:

«That '70s Show»-stjernen venter barn

Avslørte gladnyheten på Instagram.

BLIR FORELDRE: I går kveld avslørte Ashley Hinshaw at hun er 6 1/2 måneder på vei. Om ikke lenge blir altså hun og Topher Grace foreldre til en liten gutt eller jente. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: I går kveld avslørte Ashley Hinshaw at hun er 6 1/2 måneder på vei. Om ikke lenge blir altså hun og Topher Grace foreldre til en liten gutt eller jente. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2015 kom den hyggelige nyheten om at «That '70s Show»-stjernen Topher Grace (39) hadde forlovet seg med kjæresten Ashley Hinshaw (28), kjent fra blant annet «True Blood». Knapt ett år etterpå ble det kjent at de hadde giftet seg.

Nå smiler lykken nok en gang for ekteparet. Det avslører Ashley selv via sin Instagram-profil.

- Når du er 6 1/2 måned på vei, og noen andre gjør håret/sminken/antrekket ditt, og det får deg til å føle deg som en prinsesse for første gang på en stund, skrev hun under bildet hun postet i går kveld.

Ifølge US Magazine begynte graviditetsryktene å svirre allerede i juli da hun ble sett ute på lunsj med Topher, iført en tettsittende kjole som viste at magen hadde vokst.

Topher Grace har enda ikke kommentert konens graviditet.

Begynte å date i 2014

I TV-serien «That '70s Show» var det rollefiguren til skuespiller Laura Prepon (Donna Pinciotti) som Topher Grace (Eric Forman) var svak for.

LAV PROFIL: Topher Grace og Ashley Hinshaw fotografert ute i Los Angeles i slutten av mars 2016. Legg merke til forlovelsesringen på Ashleys venstre hånd. Foto: Splash News
LAV PROFIL: Topher Grace og Ashley Hinshaw fotografert ute i Los Angeles i slutten av mars 2016. Legg merke til forlovelsesringen på Ashleys venstre hånd. Foto: Splash News Vis mer

I det virkelige liv har Topher Grace imidlertid bare øyne for Hinshaw.

Nettstedet People skrev at paret, som begynte å date i starten av 2014, giftet seg i Santa Barbara-området i delstaten California. Venner og familie var til stede under seremonien.

Hva slags kjole bruden var iført er ikke kjent, men smykkedesigneren Neil Lane utstyrte Hinshaw med et par spesiallagde øredobber.

- Jeg designet disse svært spesielle platinaøredobbene som er formet som blader og besatt med nesten 10 karat diamanter, som skimret i brisen, sa Lane til People.

Ingen hint om vielsen

Hvilke celebre gjester som kastet glans over bryllupet vites heller ikke. Det kan tenkes at Topher Grace' profilerte «That '70s Show»-kolleger Mila Kunis (33) og Ashton Kutcher (39) var til stede, men dette er ikke bekreftet.

Saken fortsetter under bildet.

TV-SUKSESS: Fra 1998 til 2006 spilte Topher Grace (midten foran) en av hovedrollene i TV-serien «That 70s Show», sammen med Ashton Kutcher, Laura Prepon, Danny Masterson, Wilmer Valderrama og Mila Kunis. Foto: 20TH CENTURY FOX TV / NTB Scanpix
TV-SUKSESS: Fra 1998 til 2006 spilte Topher Grace (midten foran) en av hovedrollene i TV-serien «That 70s Show», sammen med Ashton Kutcher, Laura Prepon, Danny Masterson, Wilmer Valderrama og Mila Kunis. Foto: 20TH CENTURY FOX TV / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People var i hvert fall Grace invitert i det angivelige, hemmelige bryllupet til Kunis og Kutcher i juli 2015. Han hadde imidlertid ikke anledning til å delta på grunn av jobbforpliktelser.

Paret, som holder en lav offentlig profil, forlovet seg i januar 2015.

- Hun fikk sjokk da han fridde. Hun er veldig lykkelig, fortalte en kilde til UsMagazine.com den gang.

LES OGSÅ: - Kobles til Victoria´s Secret modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer