Laura Prepon:

- «That '70s show»-stjernen er gravid

Et halvt år etter at Laura Prepon fant kjærligheten, skal hun ha fått en ny grunn til å juble.

HOLDT SAMMEN: Under Sundance Film Festival søndag kveld holdt Laura og forloveden Ben Foster  tett sammen. Foto: NTB scanpix
HOLDT SAMMEN: Under Sundance Film Festival søndag kveld holdt Laura og forloveden Ben Foster  tett sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Laura Prepon (36) er kanskje mest kjent for sin rolle i den verdenskjente sitcom-serien «That '70s show», som her til lands har blitt sendt på TV 2.

De siste årene har hun også gjort suksess i Netflix-serien «Orange is the new black».

Nå smiler livet igjen til Laura. Kilder nær henne og hennes forlovede Ben Foster (36), hevder til People at de to venter sitt første barn sammen.

Nyheten kommer få dager etter at paret viste seg sammen på filmfestivalen Sundance.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: «That 70s show» ble en svært populær sitcom-serie. Her i Norge har serien blitt sendt på TV 2. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: «That 70s show» ble en svært populær sitcom-serie. Her i Norge har serien blitt sendt på TV 2. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ben var veldig overbeskyttende og var nær Laura hele kvelden. Han holdt rundt armen hennes når de gikk inn og var ved hennes side under middagen. Ingen av de reiste seg for å mingle, men de nøt middagen. Jeg så at hun spiste opp, forteller en av de andre gjestene til magasinet.

Paret har foreløpig ikke kommentert påstandene om graviditeten.

Forlovet

I midten av juli i fjor kom nyheten om at Hollywood-stjernene Laura Prepon og Ben Foster hadde begynt å date hverandre.

Få måneder etterpå skal «X-Men»-kjekkasen ha fridd til Prepon.

Saken fortsetter under bildet.

«ORANGE IS THE NEW BLACK»: Netflix-serien «Orange is the New Black» har blitt en svært populær serie som folk har pakket tett til sitt bryst. Foto: NTB scanpix
«ORANGE IS THE NEW BLACK»: Netflix-serien «Orange is the New Black» har blitt en svært populær serie som folk har pakket tett til sitt bryst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var under premieren til Prepons nyeste film «The Girl on the Train» i oktober at duoen dukket opp sammen arm i arm i New York. Der viste skuespilleren seg med en skinnende diamantring på fingeren.

Laura og Ben har holdt en lav profil i media, men ble observert sammen ved flere anledninger i sommer før de ble sett tett omslynget i New York City i juli samme året.

Spesiell start på karrieren

I «Orange is the New Black» spiller Laura rollen som Alex Vause, som er innsatt i kvinnefengselet FCI Danbury.

Men før Prepon startet karrieren som skuespiller, var hun modell i en periode. Hun har tidligere fortalt at hun bare var 15 år da hun flyttet til Europa alene.

- Jeg bodde i Milano i ett år før jeg flyttet til London, Paris og Brasil. Det jeg ikke visste var at jeg faktisk bodde på et bordell i London, har hun fortalt ifølge Contactmusic.com.

- Jeg trodde bare det var mange pene jenter der. Så innså jeg at hvert rom hadde et tema, og at de kunne leies for en uke eller en time av gangen. Da tenkte jeg: «Ok. Dette er ganske interessant», fortalte hun.

LES OGSÅ: Mel Gibson (61) ble far for niende gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer