Ingrid Bjørnov:

- Tett mellom behandlingene

Kreftsyke Ingrid Bjørnov deler oppdatering med fansen.

- KORTREIST: Turné-aktuelle Ingrid Bjørnov skulle gjerne reist gjennom hele landet, men på grunn av behandling blir det ikke sånn denne gangen. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
- KORTREIST: Turné-aktuelle Ingrid Bjørnov skulle gjerne reist gjennom hele landet, men på grunn av behandling blir det ikke sånn denne gangen. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er to år siden den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov (56) åpenhjertig fortalte på Facebook at hun har fått kreft. «Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten», skrev hun den gang.

Etter et år med immunterapi var hun i november samme år tilbake på scenen, og nå åpner hun også opp på Facebook om sin egen helsetilstand.

«Kjære alle dere som synes den kommende turneen burde gå lenger hjemmefra enn den skal», skriver hun innledningsvis til et bilde av seg selv.

Videre forteller 56-åringen at hun så gjerne skulle spilt på hver bidige flekk i landet, men at hun ikke har mulighet til det nå.

«Det har så langt vært så tett mellom hver blodprøve/behandling/kontroll at det fortsatt gjør meg kortreist», fortsetter hun, og skriver avslutningsvis at hun håper på forståelse.

Artisten håper imidlertid å kunne ta det igjen senere.

Innlegget, som ble delt for to dager siden, har rett i underkant av 10 000 likerklikk, og i kommentarfeltet er det mange som sender varme ord til Bjørnov.

Se og Hør har vært i kontakt med Ingrid Bjørnov, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentarer.

Spredning

Da 56-åringen for to år siden delte innlegget om at hun var blitt syk, var det to dager siden Bjørnov fikk vite at kreften hadde kommet tilbake.

«Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill», skrev hun, og fortsatte:

«Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake».

SUKSESS: I 2013 mottok Bjørnov Komiprisen for beste forestilling. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: I 2013 mottok Bjørnov Komiprisen for beste forestilling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bjørnov har en lang karriere bak seg, og ble først kjent gjennom popduoen Dollie de Luxe, sammen med Benedicte Adrian - som i høst var aktuell i «Stjernekamp».

Etter over 30 år i bransjen har Bjørnov underholdt mang en nordmann med sine musikalske forestillinger.

Sammen med Adrian opptrådte hun blant annet i Melodi Grand Prix og vant Spellemannsprisen i kategorien «Åpen klasse». Siden den gang har Bjørnov blant mye annet hatt enorm suksess med sine egne soloshow.

LES OGSÅ: Avslører «Farmen»-stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer