Testet ut svigerdatter

Bar Refaeli får tommelen opp av Leonardo DiCaprios mor og bestemor.

SKÅL!: Leo skulle nok gjerne ha likt å vite hva moren og bestemoren snakket med kjæresten om... Foto: Stella pictures
SKÅL!: Leo skulle nok gjerne ha likt å vite hva moren og bestemoren snakket med kjæresten om... Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Damenes dag!

Mens Leo (31) var i Hollywood for å promotere sin nye film "The Departed", dro den israelske toppmodellen på shopping i Paris med hans familie.

SE VIDEO: Glimt fra DiCaprios nye film og intervju med stjernen!


Blondinen og filmskuespilleren har vært stadig mer sammen, etter at de traff hverandre tidligere i år.

Og mamma Irmalin liker tydeligvis tanken på Bar (21) som en mulig svigerdatter. Praten gikk livlig mellom damene rundt kafébordet - uten å ense de skuelystne fotgjengerne som passerte dem.

Bar - som var den første israeler til å pryde forsiden av badedraktnummeret til det kjente bladet Sports Illustrated - delte også velvillig ut klestips til de modne kvinnene.

Siden gjennombruddet med "Titanic" har Leonardo DiCaprio vært koblet til skjønnheter som Gisele Bündchen, Eva Herzigova og Naomi Campbell. Men med morens anbefalinger tror mange det nå er kort tid før han vil fri til sin skjønne kjæreste...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer