Testet positivt på marihuana og piller

Det har vært en tøff start på det nye året for Justin Bieber.

BRÅKMAKER: Skandalene fortsetter å hope seg opp for den unge popstjernen Justin Bieber.  Foto: REX/Adidas NEO/All Over Press
BRÅKMAKER: Skandalene fortsetter å hope seg opp for den unge popstjernen Justin Bieber. Foto: REX/Adidas NEO/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag forrige uke måtte Justin Bieber (19) møte i retten etter at han tidligere samme dag hadde blitt arrestert for fyllekjøring i Florida.

«Believe»-stjernen ble tiltalt for å ha kjørt under påvirket tilstand, for å motsette seg arrestasjon og for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Han erklærte seg ikke skyldig.

Nå er derimot testresultatene klare, og de viser at Bieber testet positivt på marihuana og reseptbelagte midler, skriver TMZ.com.

Det ble ikke funnet kokain, opiater eller andre rusmidler i blodet hans.

Nyheten om at Bieber var ruset under kjøreturen sist uke, kommer bare timer etter at han ble siktet for overfall tidligere i dag.

Popstjernen skal ha mishandlet sin egen limousinsjåfør ved å ha slått ham i hodet gjentatte ganger. Hendelsen skal ha inntruffet 29. desember, da Bieber var på en hockeykamp med Toronto Maple Leafs i Canada Center.

Saken kommer opp for retten i Toronto den 10. mars.

Anklagelsene er bare det siste av mange problemer for Justin, som absolutt ikke har hatt en god start på det nye året.

LES OGSÅ: - Justin Bieber er en drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer