Testet positivt på kokain

- Jeg ble lurt av assistenten min, hevder Lindsay Lohan.

KLØNETE BILIST: Lindsay Lohan har de siste årene vært involvert i en rekke trafikkulykker, den mest alvorlige var fyllekjøring-episoden i 2007, som har ført til at hun ble dømt i retten. Foto: All Over Press
KLØNETE BILIST: Lindsay Lohan har de siste årene vært involvert i en rekke trafikkulykker, den mest alvorlige var fyllekjøring-episoden i 2007, som har ført til at hun ble dømt i retten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fyllekjøring-episoden i 2007 skaper fortsatt problemer for Lindsay Lohan.

Lindsay ble arrestert etter at hun hadde jaget en bil hvor hennes nylig oppsagte assistent og hennes mor oppholdt seg.

I mai ble hun etter mange utsettelser dømt til å gå med elektronisk fotlenke, for å hindre at hun begynner å drikke igjen, og nå beskyldes hun for å ha misbrukt kokain.

Nettstedet TMZ.com hevder å ha bevis for at hun tidligere har løyet om at hun ikke har ruset seg på det narkotiske stoffet.

Nylig frigjorte rettsdokumenter i forbindelse med fyllekjøringen viser nemlig at politiet fant kokain i filmstjernens bukselomme, da de kroppsvisiterte henne.

Ifølge politiet skal Lindsay ha forklart at hun hadde byttet bukser med sin kvinnelige assistent tidligere på kvelden.

- Hun og kjæresten hennes driver med dette og kan ha forsøkt å lure meg. Jeg har ikke noe med narkotika å gjøre, sa hun i sin offisielle forklaring til politiet ifølge TMZ.com.


Men ifølge politirapporten skal urinprøven ha blitt tatt av Lindsay ulykkeskvelden også inneholdt spor av kokain.

I tiltalen som endte med fotlenke-dommen stod det imidlertid ingen ting om kokain. Amerikanske medier spekulerer derfor i at Lindsay - som erklærte seg skyldig i ruspåvirket tilstand, har inngått en avtale med myndighetene for å unngå fengsel.

Lindsay skal ha nektet å svare på spørsmålet om hun misbruker narkotika, i en rettssak som moren til hennes tidligere assistent har anlagt mot henne..

Nå varsler imidlertid kvinnens advokat, Paul Hoffmann, at han vil tvinge Lindsay til å svare på spørsmålet.

Dermed tar det nok ennå en god stund før Lindsay får lagt den tunge episoden bak seg....

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg har store smerter