Tom Hanks:

Testet positivt for coronaviruset

I et innlegg på Instagram bekrefter skuespilleren at han og kona har testet positivt for coronaviruset.

SMITTET: Tom Hanks og kona Rita Wilson avbildet under Golden Globes-utdelingen i januar i år. Foto: AP/ NTB scanpix
SMITTET: Tom Hanks og kona Rita Wilson avbildet under Golden Globes-utdelingen i januar i år. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til torsdag opplyser den verdenskjente skuespilleren Tom Hanks (63) på Instagram at han og kona Rita Wilson (63) har testet positivt for coronavirus på et sykehus i Australia.

- Hei, folkens. Rita og jeg er her nede i Australia. Vi følte oss litt trøtte, som om vi var forkjølet, og hadde litt vondt i kroppen. Rita hadde litt frysninger som kom og gikk, og litt feber også, skriver Tom Hanks i uttalelsen, som også er publisert på Twitter.

63-åringene testet seg, og testene var positive, ifølge Hanks.

- Vi vil bli testet, observert og isolert for så lenge offentlig helse og sikkerhet krever, skriver Hanks og lover å holde fansen oppdatert.

- Ikke så mye mer å gjøre enn å ta en dag om gangen. Ta vare på dere selv, avslutter skuespilleren.

Ny film

Hanks er i Australia hvor han skal jobbe med en ny film om livet til Elvis Presley, hvor han skal spille Presleys' eksentriske manager, Tom Parker, ifølge New York Times.

Produksjonen skulle begynne mandag.

Produksjonsselskapet Warner Bros. bekrefter i en uttalelse at en av deres medarbeidere i filmproduksjonen har testet positivt for coronaviruset, skriver Deadline.

Onsdag hadde Australia fått påvist mer enn 120 tilfeller av coronaviruset. Ifølge NTB har myndighetene i Queensland opplyst at det foretas smittesporing av alle som har vært i nærkontakt med Hanks og Wilson, og de som har vært i nærkontakt, oppfordres til å sette seg selv i karantene.

LES OGSÅ: Fikk tvillinger etter terrorangrepet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer