- Test meg før jeg dør

Har nektet å la seg teste. Nå har rikskjendisen ombestemt seg.

OMBESTEMTE SEG: Joralf ønsker nå likevel å la seg teste, etter å hele veien ha nektet. Foto: SCANPIX
OMBESTEMTE SEG: Joralf ønsker nå likevel å la seg teste, etter å hele veien ha nektet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Joralf Gjerstad (84), også kjent som «Snåsamannen», skal med sine varme hender ha behandlet omkring 50.000 mennesker gjennom tidene, helt gratis. Hittil har han ikke ønsket å la seg teste, men nå har han snudd.

- Hvem som helst skal få teste meg. Hvis noen vil høre om det unaturlige som skjer rundt meg skal de få møte meg og teste meg før jeg dør, sier han i et intervju med Dagbladet.

84-åringen ønsker ikke at folk skal spekulere etter at det er for sent.

- Det er bedre at jeg forteller ting slik de er, enn at folk skal begynne å spekulere etter min død.

Ifølge avisen ble Gjerstad rikskjendis etter at biografien «Snåsamannen, kraften som helbreder», skrevet av Ingar Sletten Kolloen, kom ut. Den gang ville blant annet TV-programmet «Schrødingers katt» teste ut Gjerstads evner.

Det var ikke aktuelt for «Snåsamannen» den gang. I september er han aktuell med ny bok, «Den gode kraften», og har også valgt å ombestemme seg når det gjelder testing.

- Jeg skal stille opp nå. Hvis folk ikke er fornøyd med svarene og opplysningene jeg har gitt, ja da får de komme hit og møte meg. Men jeg har lite å tilføye ut over det jeg allerede har fortalt i bøkene mine.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Snåsamannen ber om fred

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer