USTABIL: Mary Kennedy skal ha vært deprimert og alkoholisert i tiden før hun døde. Her er hun sammen med ektemannen Robet og to av deres fire barn.  Foto: FameFlynet Norway
USTABIL: Mary Kennedy skal ha vært deprimert og alkoholisert i tiden før hun døde. Her er hun sammen med ektemannen Robet og to av deres fire barn. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Terroriserte familien før hun døde

Mary Kennedy skal ha banket opp ektemannen og drept barnas hund.

SEOGHØR.NO: Den mektige amerikanske Kennedy-familien har i alle år blitt hjemsøkt av tragedier og det sies til og med at familien har en forbannelse hvilende over seg. I midten av mai opplevde Kennedy-klanen et nytt tap da Mary Kennedy tok sitt eget liv. Hun ble bare 52 år gammel.

Nå kommer nye detaljer rundt den mektige kvinnens siste dager. Ifølge magasinet Newsweek og radaronline skal Mary i mange år ha slitt med alkoholmisbruk. Hun skal også ha hatt en personlighetsforstyrrelse og i perioder vært svært deprimert.

Nye papirer magasinet har fått tilgang til avslører også flere skjulte sider ved Kennedy-kvinnen.
 
Hun skal flere ganger ha banket opp mannen sin Robert, truet med å ta selvmord foran deres fire barn og til og med drept familiens hund. Flere av detaljene bekreftes av familiens hushjelp.

Mary var gift med Robert F. Kennedy Jr og paret hadde fire barn sammen. I 2010 søkte Robert om skilsmisse. Robert er sønnen til Robert F. Kennedy som ble skutt og drept under valgkampen i 1968. Robert er også nevøen til tidligere president John F. Kennedy som ble skutt og drept under et attentat i Dallas i 1963.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mary Kennedy tok sitt eget liv