Terror i Los Angeles

Premiere: Fienden sover

TERROR-MÅL? Los Angeles. Foto: AP/SCANPIX
TERROR-MÅL? Los Angeles. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva er en terrorist? Hvordan ser han ut? Kan det være naboen eller mannen i kassa på supermarkedet? Spenningsserien ”Fienden sover” er en uhyggelig realistisk beretning om en terroristenhet som planlegger et overraskelsesangrep på Los Angeles. I kveld sendes episode 1 og 2 av den spennende serien.

Muslimen Darwyn Al-Sayeed blir løslatt etter å ha sonet en lengre dom. Han møter Farik, en islamsk fundamentalist som leder en ”sovende” terroristenhet i Los Angeles. Farik tester Al-Sayeed med tanke på å rekruttere ham – ved å la ham prøve seg som infiltrator under en grillfest i hjemmet til en ung jente fra Midtøsten.

Vi forstår snart at Darwyn Al-Sayeed, eller Al-Hakim som han kaller seg, er spaner for det føderale politiet, FBI. Fakim fatter mistanke og kjører hele terroristgruppen til et øde sted i ørkenen for å røyke ut forræderen. Dette setter Darwyns liv i umiddelbar fare…

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer