NYBAKTE FORELDRE: Hollywood-stjernen Terrence Howard og Miranda fikk en sønn i mai. Her er de på «Empire»-premiere i Los Angeles. Howard er også kjent fra filmer som «Iron Man», «The Butler» og «Crash». Foto: Pa Photos
NYBAKTE FORELDRE: Hollywood-stjernen Terrence Howard og Miranda fikk en sønn i mai. Her er de på «Empire»-premiere i Los Angeles. Howard er også kjent fra filmer som «Iron Man», «The Butler» og «Crash». Foto: Pa PhotosVis mer

Terrence Howard holdt fødselen hemmelig i en måned

Nå er han firebarnsfar.

SEOGHØR.NO: I februar kom den gledelige nyheten om at «Empire»-stjernen Howard Terrence (46) og modellkona Miranda skulle bli foreldre.

Mandag avslørte skuespilleren at babyen kom allerede for en måned siden, melder Access Hollywood.

- Han er vakker, sterk og en virvelvind. Min kone er så glad, fortalte han til nettstedet.

Sønnen har fått navnet Qirin Love etter den mystiske kinesiske skapningen Qilin.

I ukene etter fødselen har de nybakte foreldrene byttet på stellet av den lille gutten.

- Hun må være oppe med ham og mate ham gjennom dagen, så jeg tar nattskiftet slik at hun kan sove. Da har jeg ham med meg og gir ham ferdigpumpet brystmelk, forklarte Terrence.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE: Her er Howard sammen med sine tre eldste barn, som i dag er voksne, og ekskona Lori McCommas. Bildet er fra 2001.
FAMILIE: Her er Howard sammen med sine tre eldste barn, som i dag er voksne, og ekskona Lori McCommas. Bildet er fra 2001. Vis mer

Stolt firebarnsfar

Mens dette er det første barnet til TV-stjernes kone, så har Howard selv allerede tre barn fra sitt første ekteskap med Lori McCommas. Paret gikk fra hverandre i 2007.

Fra 2010 til 2011 var han også gift med Michelle Ghent, men paret skilte seg etter kun ett års turbulent ekteskap.

Ghent hevdet at Howard hadde begynt å mishandle henne bare syv dager etter bryllupet, og at han også skal ha truet med å drepe henne.

Terrence selv hevder at hele historien er oppdiktet og at han aldri har lagt en finger på ekskona.

LES OGSÅ: Her er det første bildet av den lille svenske prinsen