Terrence Howard blir pappa for fjerde gang

Blir far og bestefar med tre måneders mellomrom

GRAVID: Terrence Howard og kona Miranda får en sønn om kort tid. Foto: Unimedia Images/REX/All Over Press
GRAVID: Terrence Howard og kona Miranda får en sønn om kort tid. Foto: Unimedia Images/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember 2013 giftet skuespilleren Terrence Howard (45) seg med modellen Miranda. Nå venter de sitt første barn sammen.

Babynyheten kommer bare en uke etter at Howard ble bestefar.

«Iron Man»-stjernen innrømmer at livet føles litt surrealistisk ettersom han opplever at hans eldste barn blir foreldre samtidig som han selv snart skal ta fatt på farsrollen på nytt igjen også.

- For to år siden fikk min eldste datter en liten jente og jeg ble bestefar for første gang. Sist uke fikk jeg nok et barnebarn. En gutt. Adrian, forteller han onsdag på TV-programmet «Live with Kelly and Michael», ifølge Contactmusic.com.

- Det er rart å bli bestefar, være godt i gang med tredje generasjon - noe større enn deg selv, og så er kona mi gravid med en gutt og har termin i mai, ler han.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT FAR: Her er Howard sammen med sine tre eldste barn, som i dag er voksne, og ekskona Lori McCommas. Bildet er fra 2001.
STOLT FAR: Her er Howard sammen med sine tre eldste barn, som i dag er voksne, og ekskona Lori McCommas. Bildet er fra 2001. Vis mer

Anklaget for vold mot ekskona

Howard har døtrene Aubrey og Heaven, samt sønnen Hunter fra sitt første ekteskap med Lori McCommas. Paret skilte seg i 2007.

Fra 2010 til 2011 var han også gift med Michelle Ghent, men paret skilte seg etter kun ett års turbulent ekteskap.

Ghent hevdet at Howard hadde begynt å mishandle henne bare syv dager etter bryllupet, og at han også skal ha truet med å drepe henne.

Terrence selv hevder at hele historien er oppdiktet og at han aldri har lagt en finger på ekskona.

LES OGSÅ: Adam Levin og kona planlegger barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer