- Terningkast to

Det var ikke alle som falt for P. Diddy og Snoop Dogg.

SHOW: P. Diddy og Snoop underholdt et fullspekket Oslo Spektrum timer før de gedigne festene tok av. Foto: SCANPIX
SHOW: P. Diddy og Snoop underholdt et fullspekket Oslo Spektrum timer før de gedigne festene tok av. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SNURR FILM: Norges største kjendiser på årets største fest!

SEHER.NO: Det skal ikke stå på kjendisfaktoren når verdens største rapartist, Sean ”P.Diddy” Combs (37) arrangerer fest. I hvert fall ikke når festen er i Norge!

Mandag arrangerte den tidligere sengevæteren sitt sagnomsuste ”Black Party” på den trendy nattklubben Kharma i Oslo, og det skulle vise seg å bli et kalas som skulle tiltrekke seg mang en udødelig.

- Festen kommer til å bli veldig Diddy, smilte den festklare tvillingpappaen til Seher.no like før han nok tenkte ”I Need a Girl” og håndplukket med seg et titalls lykkelige frøkner som fikk bli med ham inn.


SE VIDEO: Politiet dukket opp på Snoops fest! 


Tidligere hadde store navn som komiker Zahid Ali (29), modell Katrine Sørland (26), MTV-ansikt Charlotte Thorstvedt (21) og popbaben Sandra Lyng Haugen (19) vandret opp den sorte løperen.

Det samme hadde YouTube-favoritt Aylar (23) og hennes kollega Helene Rask (26) - som ble tett fulgt av skjønnhetene i hennes Rask Models - gjort.

På spørsmål fra Seher.no om Sandra kunne tenke seg en duett med favorittrapperen sin, var svaret klart: - Det hadde vært gøy! smilte hun rødmende.

Med seg til Oslo hadde P.Diddy med seg venn og kollega Snoop Dogg (35), som arrangerte sin egen fest på Cosmo i hovedstaden. Vertinnen var kline-favoritten Mira Craig (24), som fikk varme opp for artistene under konserten i Oslo Spektrum tidligere på kvelden.


Hun har jo knyttet tette vennskapsbånd med forfatteren og hasj-entusiasten Snoop!

Les hva han krevde å få for å opptre i Oslo her.

Men kort tid etter at ”Gutta på tur”-kjendisen Arne Hjeltnes (43) begynte å trekke paralleller mellom ”Drop It Like It's Hot”-stjernen og sin gode kokkevenn Arne Brimi, forlot Snoop sin egen fest. Det var ikke vanskelig å se at han var svært sliten. Han hadde tross alt tilbrakt forrige natt i fengsel!

- Festen var flott, mumlet Snoop til Seher.no før han omringet av enorme livvakter satte seg i en ventende bil som tok ham en tur innom Diddys fest et par hundre meter unna. Igjen i lokalet ble musikerne Lene Marlin (26) og Kristian Valen (31), skuespiller og nakenoffer Kåre Conradi (35) og Zahid Ali. Komikeren fikk med seg begge festene, noe han angret på ...

- Jeg gir det her terningkast to, sa en skuffet Ali kort tid like før stengetid. - Det var ikke ”The Black Party”, men ”The Bad Party” snerret han om Diddys glam-fest, som han mente var altfor kul for hans del.

Her kan du se intervjuene med kveldens aller største navn!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer