FORELDRE IGJEN: Den amerikanske artisten Robin Thicke og hans 18 år yngre kjæreste April Love Geary venter sitt andre barn sammen. Her er de avbildet i Los Angeles i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN: Den amerikanske artisten Robin Thicke og hans 18 år yngre kjæreste April Love Geary venter sitt andre barn sammen. Her er de avbildet i Los Angeles i juni i fjor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Robin Thicke:

- Termin på samme dag som Robin Thickes bursdag

Robin Thicke og hans 18 år yngre kjæreste April Love Geary venter sitt andre barn sammen.

Omtrent på denne tiden i fjor kunne den amerikanske artisten Robin Thicke (41) og modellkjæresten April Love Geary (23) dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Lille Mia Love Thicke (6 md.) kom til verden i februar.

Nå skal «Blurred Lines»-sangeren bli pappa for tredje gang.

Fra før av har Thicke sønnen Julian Fuego (8) fra et tidligere ekteskap med Paula Patton (42).

Termin på bursdagen

Det er kjæresten Geary som deler den gledelige nyheten på Instagram.

«Vel, det er noen som skal bli storesøster neste år! Vi er veldig glade for å dele med dere at vi venter et barn igjen. På lørdag får vi vite om det blir en gutt eller jente. Hva tror dere at det blir? Glemte å nevne at termin er på samme dag som Robin sin bursdag», skriver 23-åringen til et nydelig bilde av parets felles datter Mia som holder ultralydbildet.

I fjor, da paret også kunne kunngjøre at de ventet barn sammen, avslørte også Geary nyheten på Instagram. Den gang var termin på samme dag som Alan Thicke, faren til Robin Thick, sin bursdag 1. mars.

Det viste seg imidlertid at lille Mia kom noen dager før.

Alan Thicke gikk bort 13. desember 2016. På termindatoen skulle han ha blitt 71 år gammel.

Fikk ikke treffe sønnen

Robin Thicke og hans 18 år yngre kjæreste begynte å date etter at Thicke ble separert fra skuespillerkona Paula Patton i februar 2014, ifølge People. Patton søkte om skilsmisse høsten 2014, og i mars året etter var skilsmissen sluttført.

I fjor ble det kjent at eksparet hadde en bitter krangel om omsorgsrett gående, og Thicke ble ifølge TMZ ilagt besøksforbud overfor både ekskona, sønnen sin og sin tidligere svigermor.

De to skal imidlertid ha kommet til enighet, skriver People.

SKILT: Skuespiller Paula Patton og Robin Thicke skilte seg i februar 2014. Sammen har de sønnen Julian Fuego. Her er det tidligere ekteparet avbildet under premieren av «Mission: Impossible - Ghost Protocol»-premieren i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Skuespiller Paula Patton og Robin Thicke skilte seg i februar 2014. Sammen har de sønnen Julian Fuego. Her er det tidligere ekteparet avbildet under premieren av «Mission: Impossible - Ghost Protocol»-premieren i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anklager om utroskap og misbruk

At Robin Thicke nå kan se frem til å bli far på ny, kommer sikkert som en kjærkommen begivenhet for artisten. De siste årene har det nemlig stormet ganske så kraftig rundt 41-åringen.

Det vakte sterke reaksjoner da han og Miley Cyrus (25) fremførte en ekstremt utfordrende «Blurred Lines»-duett foran millioner av unge fans under MTV Video Awards i 2013.

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskapsrykter, etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Ifølge TMZ har ekskona Paula også hevdet at han var utro - og at han ringte henne da han var på turné, mens han hadde sex med en annen dame.

Ifølge «Mission: Impossible - Ghost Protocol»-skuespilleren, har Thicke dessuten slått henne og misbrukt kokain. Thickes advokat avviste påstandene som grunnløse.

Robin Thick er på talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakker han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

I etterkant av bruddet med Patton åpnet Thicke seg om sin kjærlighet til kona en rekke ganger - både fra scenen foran tusenvis av fans og i diverse intervjuer.

- Hun er verdens beste jente, en fantastisk mor og fremdeles en god venn, men vi tilbrakte altfor lite tid sammen, sa han i et radiointervju sommeren 2014, ifølge E! Online.

LES OGSÅ: Står i fare for å bli arbeidsledig

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Tatt på fersken med sin nye flamme

Tatt på fersken med sin nye flamme

- De møttes gjennom eksen hennes

- De møttes gjennom eksen hennes

- Hadde en stor krangel i bryllupet

- Hadde en stor krangel i bryllupet

Må forsvare forholdet på grunn av eksen

Må forsvare forholdet på grunn av eksen

- Avslørte babynavnet

- Avslørte babynavnet

Avicii ga vennen nytt håp under det siste møtet

Avicii ga vennen nytt håp under det siste møtet

- Gutta mine betyr alt

- Gutta mine betyr alt

Punger ut for eget blod

Punger ut for eget blod

- Trodde aldri jeg skulle bli en kjærestejente

- Trodde aldri jeg skulle bli en kjærestejente

Slik setter de fart på romanseryktene

Slik setter de fart på romanseryktene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255