BRUKER HUMOR: I Terje Sporsems nye musikkvideo er han stormende forelsket i IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Foto: Screenshot fra musikkvideoen
BRUKER HUMOR: I Terje Sporsems nye musikkvideo er han stormende forelsket i IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Foto: Screenshot fra musikkvideoenVis mer

Terje Sporsems elleville IS-video tar av i utlandet

- Vi må tørre å le når noen vil vi skal sitte å være redde, sier komikeren.

SEOGHØR.NO: Natt til søndag 12. juni ble 49 personer skutt og drept, mens 53 ble såret etter en massakre på den homofile nattklubben Pulse i Orlando i USA. 

Kort tid etter påtok terrororganisasjonen IS seg skylden for angrepet som ble utført av 29 år gamle Omar Mateen. Han ble selv skutt og drept av amerikansk politi da de prøvde å redde ut gisler.

I etterkant av terrorangrepet tar komiker Terje Sporsem (40) et oppgjør med IS-lederen i den humoristiske musikkvideoen «My Bagdaddy».

Her fremstiller han IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi som en dansende, skap-homofil mann.

I videoen er Terje og IS-lederen blant annet på en romantisk tur i parken hvor de flørter, mater hverandre med sushi og slikker fingrene på hverandre.

I tillegg danser Sporsem i bar overkropp sammen med en rekke menn med fargerike fjærboa mens han synger om lykkelig han vil gjøre Abu Bakr al-Baghdadi.

Se den morsomme videoen her: 

Nå får stuntet oppmerksomhet i utlandet.

«Komiker latterliggjør Isis med homseklubb-sang som handler om å forelske seg i lederen Abu Bakr al-Baghdadi», lyder tittelen på saken britiske Independent.co.uk har laget.

Og leserne hyller Terjes morsomme påfunn.

- Herlig. Dette gjorde dagen min. Vi bør alle gjøre mer som dette. De kan ikke drepe oss for å gjøre narr av døds-kulten deres, skriver en.

Mens andre frykter for den norske komikerens sikkerhet.

- Fantastisk! Dessverre kommer disse humorløse villmennene til å sette en pris på hodet hans.

Terrorangrepet på nattklubben er det verste i USA siden 9/11.

Selv synes Terje Sporsem at det er hyggelig at medier utenfor Norge har fanget opp musikkvideoen.

- Det er jo veldig morsomt at den sprer seg til utlandet. Å bruke humor mot folk som skremmer oss er noe jeg virkelig har tro på, og det er tydelig at de er enig i det i England også, sier han til Seoghør.no.

- Vi må tørre å le når noen vil vi skal sitte å være redde.

LES OGSÅ: Erlend Elias finner trøst hos «svenske Hollywood-fruer»-Maria

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.