Terje Sporsem vil tilbake på TV-skjermen

Men først er han klar med nytt show i hjembyen Aalesund.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den populære komikeren Terje Sporsem (36) er denne uken  klar med et nytt humorshow i hjembyen Aalesund. Showet, som har fått tittelen «Krig», har premiere 13. september. 

Sporsem jobber for tiden i radiokanalen P4, der han sammen med Victoria Bryde og Bjørn Faarlund er P4s morgenpanel. Derfor ser komikeren ekstra frem til å bytte ut tidligvakter, med kveldsvakter, når han nå bytter fra radiostudio til scenen. På premieren på «Showgirls» var Terje allikevel klar for en fest.

- Nå er klokka 22.18, og jeg skal opp om seks og en halv time. Så det her blir ikke lange festen, så jeg må drikke mens jeg kan. Nå skal jeg drikke og feste intensivt i 20 minutter, før jeg må gå å legge meg.

Terje, som i år giftet seg med Katrine Myrenget, har tidligere vært programleder for kjente serier som «Skaperen» og «Grip Mikrofonen», innrømmer at hans også savner det å være i TV-ruta.

- Jo, men det kommer det etterhvert. Nå har jeg hatt fokus på «Krig» og radiojobben, men det kommer det altså.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Klaget etter TV 2s oppussing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer