Terje Sporsem måtte av med klærne

Det koster å være kar - for en god sak.

<strong>KALD FORNØYELSE:</strong> Terje Sporsem måtte ut å svømme i det iskalde vårvannet i Nordmarka for å være speiderskjerfet verdig. Foto: Flykninghjelpen
KALD FORNØYELSE: Terje Sporsem måtte ut å svømme i det iskalde vårvannet i Nordmarka for å være speiderskjerfet verdig. Foto: Flykninghjelpen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komiker Terje Sporsem (34) er en av en rekke kjente norske personer som har engasjert seg for Flykninghjelpens «Speideraksjonen».

I de forbindelse ble han nylig ble utfordret til å overleve et døgn I Nordmarka i Oslo. I løpet av døgnet fikk han en del utfordringer av speiderne, blant annet å svømme 20 tak, noe som visstnok må til for å bli speider.

- Jeg jobber til daglig med å tulle og tøyse, så det er veldig fint at jeg noen ganger kan gjøre dette og hjelpe andre samtidig. Døgnet i marka gikk strålende. Guidet av mine forbilder Bear Grylls, MacGyver og Crocodile Dundee lagde jeg gapahuk, mat på bålet og svømte i det iskalde vannet for å fortjene mitt speiderskjerf, sier Sporsem.

Sigrid Bonde Tusvik, Terje Sporsem, Ronni Le Tekrø og Rikke Lie er blant de som denne uken engasjerer seg for Speideraksjonen. Tidligere ulvunge i speideren, Terje Sporsem, hamlet opp med tenåringene, og selv kuttskader og isvann stoppet ikke komikeren.

Torsdag klokken 19 arrangeres et stjernespekket-show til inntekt for aksjonen på Latter i Oslo. Terje Sporsem og Sigrid Bonde Tusvik underholder og Ronni Le Tekrø lanserer TNT-videoen Refugee. Rikke Lie fra X-faktor og rapperne Ronnie og Bugge bidrar med musikalske innslag.

- Det er fantastisk at så ulike mennesker samler seg i arbeidet for  en bedre fremtid for flyktningbarn i Liberia. Det er ikke hver dag speiderne og Flyktninghjelpen kan samle heavy rockere, rappere og komikere på samme scene, sier Ingrid Prestetun, leder for aksjonen i Flyktninghjelpen, i en presseuttalelse.

Speideraksjonen arrangeres for syvende gang og mobiliserer 10.000 speidere i 250 speidertropper over hele landet. I år samler speiderne inn penger til barn og unge i Liberia gjennom Flyktninghjelpens utdanningsprogrammer i landet.

- Flyktninghjelpen gjør en fantastisk jobb så det er fint å få bidra til deres arbeid. Det er også gøy å bruke jobben min som komiker til å kommunisere budskapet til Flyktninghjelpen eller andre organisasjoner på en litt annet måte enn de pleier, sier Terje Sporsem.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kirsten Dunst: - Nakenhet er ikke et problem for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer