BABYFOKUS: Denne sommeren er det en aldri så liten babyboom for komikerduoen  Lisa Tønne og Terje Sporsem. Begge skal bli foreldre igjen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BABYFOKUS: Denne sommeren er det en aldri så liten babyboom for komikerduoen Lisa Tønne og Terje Sporsem. Begge skal bli foreldre igjen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Terje Sporsem blir firebarnspappa

Først avslørte Lisa Tønne graviditeten, så kom det en ny avsløring...

SEHER.NO: Komikerduoen Lisa Tønne og Terje Sporsem står sammen på scenen. Snart blir begge foreldre, skriver Se og Hør Weekend.

For bare to uker siden bekreftet Lisa Tønne (32) at hun er gravid mens hun står på scenen med Terje Sporsem (34) i showet «Sommerlatter på Havna». Men etter premieren på showet avslører også Sporsem at han skal bli pappa igjen. Terje blir nemlig firebarnspappa i september.

– Jeg har tre jenter på 14, 8 og 4, så jeg er god til å lage jenter. Det skal bli utrolig hyggelig å bli far igjen, sier han til Se og Hør Weekend.

Sporsem er forlovet med Katrine, de har fra før datteren Adelina (4) sammen..

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det stemmer at jeg er gravid