POPULÆR: - Det er ikke sånn at jeg lever og er kaptein Sabeltann 24 timer i døgnet. Egentlig er jeg ikke lei av det, jeg har en jobb som jeg synes er veldig gøy å holde på med, sier Terje Formoe, som fortsatt er en populær mann blant spesielt barna Foto: Anders Myhren/Seher.no
POPULÆR: - Det er ikke sånn at jeg lever og er kaptein Sabeltann 24 timer i døgnet. Egentlig er jeg ikke lei av det, jeg har en jobb som jeg synes er veldig gøy å holde på med, sier Terje Formoe, som fortsatt er en populær mann blant spesielt barna Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Terje Formoe ser ikke datteren på TV

Og den folkekjære TV-stjernen tviler på at han følger i Jannes fotspor.

Publisert
Se video med kaptein Sabeltann-stjernen Terje Formoe nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag ble nominasjonene til årets Spellemannspris offentliggjort i Oslo. Der ble det kjent at Terje Formoe (61), også kjent som kaptein Sabeltann, er en av de nominerte i kategorien «barneplate».

Det falt selvsagt i smak hos den folkekjære 61-åringen.

- Det er alltid en fryd. Det er noen år siden jeg har gitt ut en cd med bare nye sanger, og det har vært et morsomt prosjekt å holde på med. Veldig mye av det er spilt inn i Frankrike, noe i Norge - og litt i Chicago. Jeg er veldig fornøyd med produktet og da er det ekstra gøy å bli satt pris på, sier Formoe når Seher.no møter ham etter presentasjonen av de nominerte på Popsenteret i hovedstaden.

Terje Formoe er derimot ikke den eneste i Formoe-familien med et kjent navn. Datteren hans, skuespiller Janne Formoe (35), har den seneste tiden gjort stor suksess i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Men datterens TV-opptreden har ikke pappa Terje fulgt så mye med på, avslører han til Seher.no.

- Nei, egentlig ikke. Jeg ser ikke så veldig mye på «Hotel Cæsar». Datteren min gjør veldig mye, og jeg synes hun jobber veldig bra. Og som skuespiller i Norge må man gjøre veldig mye forskjellig. Hun er innom mange ulike ting, og jeg har veldig respekt for den jobben hun gjør, sier han.

- Hva var din første reaksjon da du fikk vite at hun skulle bli «Cæsar»-skuespiller?

- Det syntes jeg at var kjempealright. Det er bare det at jeg personlig ikke ser så mange serier på TV og sånn. Jeg kjøper heller boksene etterpå jeg. Så får jeg bedre bilder og bedre lyd, mens jeg kan se episodene når jeg selv vil. Jeg har ikke kjøpt noen Hotel Cæsar-boks ennå, men...

Nytt album er ikke det eneste prosjektet Terje Formoe jobber med om dagen. I juli har han premiere for sitt nye show «Kaptein Sabeltann og havets hemmelighet», mens han også planlegger en TV-serie som kommer til høsten. Dette året har han som mål å passere 1,1 millioner solgte teaterbilletter.

Foreløpig har han ikke rukket å bli lei av det årelange Sabeltann-eventyret.

- Det er ikke sånn at jeg lever og er kaptein Sabeltann 24 timer i døgnet. Egentlig er jeg ikke lei av det, jeg har en jobb som jeg synes er veldig gøy å holde på med. Jeg brenner for det, og ser hele tiden hvordan jeg kan utvikle det videre, forteller den populære Østfold-mannen.

Formoes kjente ansikt fører ofte til at han blir gjenkjent på gata. Men ofte av andre enn dem man i utgangspunktet skulle tro.

- Det som er mest vanlig er at en av foreldrene kjenner meg igjen. Og så setter de seg ned på kne og hvisker et eller annet i øret på barna - og så ser barna veldig rart på meg.

 - Og kanskje ser du for deg en rolle i Hotel Cæsar etter hvert du og?
 
- Nei, det tviler jeg sterkt på, smiler Terje Formoe til Seher.no.

Terje Formoe kjemper mot Maj Britt Andersen, Eiksmarka Skole og Rikskonsertene, samt «Rasmus og verdens beste band» i kategorien «barneplate» under årets Spellemannsprisen på TV 2. Showet avholdes 5. mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tok ut mitt eget barn  


Se video med kaptein Sabeltann-stjernen Terje Formoe her:[obj:media:9303]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer