LYKKELIG: Teri Hatcher innrømmer at hun har mange mål i livet. Den livsglade skuespillerinnen opptrådde nylig under the Television All-Stars Band From TV-concert ved Titan Stadium i Fullerton, California. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Teri Hatcher innrømmer at hun har mange mål i livet. Den livsglade skuespillerinnen opptrådde nylig under the Television All-Stars Band From TV-concert ved Titan Stadium i Fullerton, California. Foto: All Over PressVis mer

Teris brennhete lykke-tips

- Ha sex og spis sjokolade, anbefaler "Frustrerte Fruer"-stjernen.

SEHER.NO: En åpenhjertig Teri Hatcher (43) snakker ut om stjernestatusen og personlig lykke i den siste utgaven av amerikanske Glamour Magazine.

Og "Frustrerte Fruer"-skjønnheten kommer med flere gode råd til sin 10 år gamle datter Emerson og kvinner generelt, skriver People.

- Ha fantastisk sex og spis sjokolade, sier hun og legger til:

- ikke sitt på offentlige toalettskåler og bruk tanntråd...Livet er for kort til å stresse. Du klarer å komme deg gjennom vanskelige ting, solen vil alltid stå opp i morgen, du er vakker og du er verdt å elske.

Nysingle Hatcher, som først slo gjennom på 90-tallet med rollen som Lois Lane i hit-serien "The new adventures of Superman", omtaler seg selv også som en "43 år gammel, noe suksessfull, men fortsatt mangefull og sårbar kvinne".

I tillegg innrømmer hun at hun lager lister med egne livsmål, og legger til nye ting hver kveld.

- Det er egentlig bare en kollasje med bilder av ting man ønsker å oppnå i livet, alt skrevet, limt eller tegnet på et stort stykke papir, sier hun.

Og blant det som står på Teris liste er at hun ikke skal spise etter klokken 19, samt "danse som en tenåring".

- Til tross for alle mine kyniske tanker, så funker dette faktisk, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Disse bildene er bare juks!