Teri med fan på slep

Kjendisdyrkelsen i Hollywood når nye høyder.

JØSS: Teri oppdager at hun har en fan hengende på seg.  Mon tro om han likte smaken av Teris støvletter? Foto: Stella Pictures
JØSS: Teri oppdager at hun har en fan hengende på seg. Mon tro om han likte smaken av Teris støvletter? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gucci-vesker og Cartier-juveler er vanlig tilbehør på Hollywoods røde løpere,  men det spørs om "Frustrerte fruer"-stjernen Teri Hatcher var forberedt på dette vedhenget!

LES OGSÅ: Tjener fett

Mandag kveld besøkte hun nemlig veldedighetsshowet Protecting Kids With Laughter, og latter ble det i bøtter og spann da hun oppdaget at hun bokstavelig talt hadde en støvlett-elskende fan på slep!

Teri tok selvsagt det hele med godt humør, og klarte til slutt å entre showet med skotøyet i behold.

Den ukjente mannens store entusiasme kan kanskje skyldes at Hatcher ifølge Daily Telegraph har begynt å bade i rødvin for å myke opp huden.

LES OGSÅ: Har Teri tatt med Botox?

- Teri Hatcher er en av flere som har begynt å helle et glass med rødvin i badevannet. Det gjør underverker for huden og etterlater den myk og deilig, sier en kilde til avisen.

Ifølge Girlfriend.no er vindruer fulle av antioksidanter og vitaminer, noe som visstnok skal fungere som gourmetmat for huden.

Teris ivrige beundrer så i hvert fall ut til å la seg beruse av skjønnheten...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer