ÅPEN: Gillian Anderson søkte profesjonell hjelp for å få hjelp til å takle vanskeligheter i ungdomsårene. Foto: REX/Can Nguyen/All Over Press
ÅPEN: Gillian Anderson søkte profesjonell hjelp for å få hjelp til å takle vanskeligheter i ungdomsårene. Foto: REX/Can Nguyen/All Over PressVis mer

- Terapi holdt meg i live

Gillian Anderson trengte sårt hjelp.

SEOGHØR.NO: Gillian Anderson (46) ble på 90-tallet verdensberømt for rollen som spesialetterforsker Dana Scully i TV-serien «The X-files».

Nå avslører TV-stjernen at hun som tenåring søkte terapihjelp - for problemer hun ikke vil utdype.

- Terapi holdt meg beregnelig og i live. Jeg trengte det sårt. Jeg skal ikke gå i detaljer, men jeg ser at det er viktig å jobbe gjennom ting så godt som mulig. Å ikke løpe fra ting, men prøve å utvikle sunne reaksjoner så langt det er mulig, sier hun til Red magazine, ifølge Contactmusic.com.

Broren døde

Også som voksen har Gillian vært gjennom tøffe tak. For tre år siden mistet hun nemlig broren sin Aaron.

- Dødsfallet satte dype spor i oss alle. Han var en ekstraordinær person. Det fikk meg til å innse at livet er kort, så jeg endret prioriteringene mine. Det er viktig å følge hjertet sitt og gjøre det beste ut av den tiden vi har, forteller hun.

En av måtene hun forandret livet sitt på var å sørge for å jobbe mindre og tilbringe mer tid med barna sine Piper (20), Oscar (8) og Felix (6).

And one way the actress has changed is in raising her family.

LES OGSÅ: Gillian Anderson poserte toppløs for veldedighet