- Terapautene reddet livet mitt

Den trøblete barnestjernen Drew Barrymore bodde halvannet år på rehab som tenåring.

VANSKELIG OPPVEKST: Drew Barrymore hadde et svært anstrengt forhold til sine egne foreldre og har tidligere sagt at det har hjulpet henne å innse hva som skal til for å bli en god mor til sine egne døtre. Foto: Buzzfoto.com
VANSKELIG OPPVEKST: Drew Barrymore hadde et svært anstrengt forhold til sine egne foreldre og har tidligere sagt at det har hjulpet henne å innse hva som skal til for å bli en god mor til sine egne døtre. Foto: Buzzfoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Drew Barrymore (40) har vært kjendis hele livet sitt.

Allerede 11 måneder gammel startet hun som skuespiller, og som seksåring fikk hun gjennombruddet i «ET».

Men å bli berømt i så ung alder, uten ansvarlige foreldre, førte henne ut på farlige veier.

Den lille jenta begynte å drikke alkohol allerede som niåring, røyket marijuhana som 11-åring og tok kokain som 12-åring.

Foreldrene John og Jade stilte aldri opp for datteren, og nylig avslørte Drew at hun måtte gjennom et beintøft og langt opphold på et rehabiliteringssenter før hun klarte å komme seg ut av rushelvete.

I et intervju med radioverten Howard Stern kjempet skuespilleren mot tårene da hun mintes den vanskelige perioden, skriver Contactmusic.com.

- Det var ikke en 30 dagerers Hollywood-rehab på stranden i Malibu slik alle gjør det i dag. Det var livets harde skolen på den mest alvorlige måten, og jeg var 13 og 14 år gammel, fortalte hun.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Drew elsker morsrollen. Her med sin eldste datter Olive. Foto: Xposure
TOBARNSMOR: Drew elsker morsrollen. Her med sin eldste datter Olive. Foto: Xposure Vis mer

Takknemlig for det lange rehab-oppholdet

«Charlie's Angel»-stjernen tilbrakte hele 18 måneder på institusjonen, men insisterte på at hun er glad for at hun holdt ut hele oppholdet.

- Jeg sverger til Gud, det var akkurat det jeg trengte. Jeg hadde hatt fullstendig frihet frem til det punktet. Jeg festet og gjorde akkurat som jeg ville, sa hun.

Barrymore innrømmet også at de første ukene var en ordentlig oppvekker for henne.

- Plutselig ble alt snudd på hodet. Jeg hadde ingen frihet lenger, men måtte finne ut av livet mitt. I starten var det utrolig tøft, men etter å ha vært der i ett og et halvt år forlot jeg stedet som den mest ydmyke personen du noen gang kan forestille deg.

Ifølge nettstedet fortalte hun historien mens hun skal i stemmen, og hun avsluttet med å takke terapautene som hjalp henne å komme seg på beina igjen.

- De reddet livet mitt, avslørte hun.

I dag lever 40-åringen et lykkelig familieliv sammen med ektemannen Will Kopelman (38), som hun giftet seg med sommeren 2012, og døtrene Olive (3) og Frankie (18 mnd).

KJENT TREKLØVER: Barrymore gjorde stor suksess i Charlie's Angels-filmene sammen med Lucy Liu og Cameron Diaz.  Foto: All Over Press
KJENT TREKLØVER: Barrymore gjorde stor suksess i Charlie's Angels-filmene sammen med Lucy Liu og Cameron Diaz. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Drew Barrymore led av fødselsdepresjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer