Ilie Năstase:

Tennislegende (73) gift for femte gang

Fant lykken med 30 år yngre Ioana Simion.

FOR FEMTE GANG: Tennislegenden Ilie Năstase har giftet seg med den 30 år yngre Ioana Simion. Foto: Skjermdump fra Facebook
FOR FEMTE GANG: Tennislegenden Ilie Năstase har giftet seg med den 30 år yngre Ioana Simion. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den rumenske tennislegenden Ilie Nastase (73) har giftet seg - for femte gang. 73-åringen har funnet lykken med den 30 år yngre Ioana Simion (43), og Nastase har kommentert bryllupet overfor lokale medier.

- Vi gjorde ikke noe spesielt. Vi forlot kirken og spiste på en restaurant, sier han om bryllupet, som fant sted sist helg.

Ifølge BT fant bryllupet sted i den rumenske kystbyen Constanta, som ligger ved Svartehavet. Det ferske ekteparet har delt en rekke bilder fra bryllupsdagen på Facebook, og det virker som at det nygifte paret nøt hverandres selskap - og de få gjestene.

- Det var enkelt og vakkert. Det var slik vi ville ha det, men bare noen få gjester, uten å kunngjøre det. Det var slik min kone ønsket det, sier tennislegenden videre.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk kritikk

Det var bare venner og familie som var til stede i det intime bryllupet. Den tidligere Wimbledon-vinneren har vært sammen med sin ferske kone siden september 2018. De skal ha giftet seg sivilt allerede i april 2019, men valgte å ha vielse i kirken først nå.

Den rumenske fotballspilleren Ciprian Marica (34) og hans kone skal ha vært blant gjestene i det svært private bryllupet.

UENIGE: Blogger Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl er å se i sesong 11 av «Bloggerne». Selv om paret har vært kjærester i flere år, har de litt forskjellig syn på bryllup. Vis mer

Dette er som nevnt tennislegendens femte kone. Før han fant lykken med Simiona, var Nastase sammen med Brigitte Sfat (43), som han var gift med fra 2013 til 2018.

Nastase, som har vunnet sju Gram Slam-titler, var også gift med Dominique Grazia på 1970-tallet, før de seinere skilte lag. Etter dette har han også vært gift med Alexandra King og Amalie Nastase.

73-åringen har fire døtre og en sønn fra de tidligere ekteskapene.

Ilie Nastase har stukket av med en rekke Grand Slam-titler gjennom karrieren, og vant blant annet Wimbledon-turneringen i 1973 i kategorien Doubles, samt Mixed Double i 1970 og 1972. Han har også vunnet i ymse kategorier i både US Open og French Open.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Nastase har også vært i hardt vær opp gjennom årene, blant annet for sine krasse uttalelser - rettet mot blant andre tennisstjernen Serena Williams (38) - om blant annet doping og spekulasjon om hvilken hudfarge barnet hennes hadde mens hun enda gikk gravid.

LES OGSÅ: - Død om to-tre måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer