BRØT SAMMEN: Lisa Lepore, moren til Jasmine Fiore, måtte trøstes av et familiemedlem da de grufulle detaljene om datterens død ble offentliggjort på en pressekonferanse torsdag. Foto: AP
BRØT SAMMEN: Lisa Lepore, moren til Jasmine Fiore, måtte trøstes av et familiemedlem da de grufulle detaljene om datterens død ble offentliggjort på en pressekonferanse torsdag. Foto: APVis mer

Tennene og fingrene ble fjernet

- Han er et dyr, sier Playboy-modellens ekskjæreste.

SEHER.NO: Den amerikanske realitystjernen og millionæren Ryan Jenkins (32) har vært på flukt etter at hans kone ble funnet naken og død i en koffert. Etter tre dagers jakt på Jenikins uten at han har hørt fra seg, har realitystjernen nå bli siktet av politiet for drapet på sin kone Jasmine Fiore (28).

Det har nå også kommet fram nye opplysninger om det bestialske drapet som ryster USA. Fingre og tenner skal nemlig ha vært fjernet fra liket av Fiore, da hun ble funnet i en koffert i en søppelkasse.

Fiores familie som var tilstede på pressekonferansen i Orange County brast sammen i tårer da de grufulle detaljene ble offentliggjort.

- Ryan Jenkins er et dyr. Hva han har gjort med Jasmine er unevnelig, sier en tidligere kjæreste av Playboy-modellen, Robert Hasman, ifølge People.

Men så langt er det ikke blitt offentliggjort noe motiv for drapet. Men kjendisnettstedet TMZ mener Robert Hasman selv kan være nøkkelfiguren til å finne akkurat det. Han skal nemlig ha møtt Jasmine stadig oftere den siste tiden, og det skal også ha blitt funnet en tekstmelding der Jasmine har sagt at hun kommer for å besøke ham når Jenkins var borte. Politiet tror nå Jenkins har dratt til sitt hjemland Canada.

For nesten fem måneder siden giftet realitystjernen Jenkins seg med Fiore i Las Vegas.
Men forrige lørdag startet dramaet da en naken kvinnekropp ble funnet i en koffert i en søppelcontainer bak en leilighetsbygg i Buena Park sør for Los Angeles.

Samme kveld ringte Jenkins til politiet og meldte Fiore savnet. Mandag ble kroppen som var funnet identifisert som Fiores, og det ble konstatert at kvinnen var blitt kvalt.

Men siden har ikke politiet fått tak i Jenkins. Millionæren fra Canada er en av deltakerne i realityshowet "Megan Wants a Millionaire" og har tidligere vært med i "I Love Money 3". Etter at politijakten på Jenkins ble satt i gang, ble ”Megan Wants a Millionaire” tatt av skjermen hos VH1.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: 60 minutes-stjerne døde