SPREK SMÅBARNSPAPPA:
Harald Eia trener jevnlig for å holde tritt med sønnen Johan (15 mnd.). Her stråler han sammen med samboer Nadina Bouhlou. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SPREK SMÅBARNSPAPPA: Harald Eia trener jevnlig for å holde tritt med sønnen Johan (15 mnd.). Her stråler han sammen med samboer Nadina Bouhlou. Foto: Andreas Fadum/ Se og HørVis mer

Harald Eia:

- Tenkte: «Shit, nå må jeg skifte bleier igjen»

Men komikeren føler selv at han er blitt flinkere som far etter at Johan kom til verden.

I høst kommer komiker og programleder Harald Eia (52) tilbake med nye episoder av det humorbaserte kunnskapsprogrammet «Brille» på TVNorge.

LES MER: Se og Hør Extra er i salg nå!
LES MER: Se og Hør Extra er i salg nå! Vis mer

- Denne sesongen eksperimenterer vi med politikere som gjester.

- Blant dem er statsråd Trine Skei Grande (48) og Anniken Huitfeldt (48). Det har vist seg å være vellykket, forteller Eia til Se og Hør under TVNorge-eier Discoverys høstlansering.

God kontakt

Eia gleder seg til den nye «Brille»-sesongen, mens hans tidligere paneldeltaker Bård Tufte Johansen (48) for lengst er ute og nå leder «Nytt på nytt» på statskanalen.

- Bård og jeg har fortsatt mye kontakt og er mye sammen. Jeg synes det er stas med alt han får til, selv om vi er i forskjellige kanaler, sier han.

Far til ettåring

I mai i fjor fikk Harald og hans samboer Nadina Bouhlou (35) sønnen Johan. Fra før har han barna Liv (21) og Helle (17) fra et tidligere ekteskap.

Å ha en liten gutt som venter på pappa, setter sine begrensninger. Han rekker ikke å drive med så mye utenom opptakene til TV-programmene.

- «Brille»-konseptet tar mye tid, og siden jeg er blitt pappa igjen, kan jeg ikke jobbe mer enn fra ni til fire, påpeker Eia.

TRILLETUR: 17. mai kom Harald og samboeren Nadina med sønnen i barnevogn til Grand Hotel i Oslo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TRILLETUR: 17. mai kom Harald og samboeren Nadina med sønnen i barnevogn til Grand Hotel i Oslo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Hvordan er det å få en sønn etter fylte 50 år?

- Før fødselen tenkte jeg: «Shit, nå må jeg skifte bleier igjen», men det er gått helt fint. Jeg oppfordrer alle til å gå på en runde til, sier han, og legger til:

- Man er blitt flinkere, roligere og kulere på alle vis. Men det gjelder å holde seg i form, slik at du kan gå ned på alle fire og leke med barnet, sier Eia til Se og Hør.

NY SESONG: I høst kommer «Brille» tilbake med nye gjester. Her ser vi Tore Sagen (f.v.), Harald Eia, Trine Skei Grande, Mikkel Niva og Henrik Elvestad. Foto: Martin Østby/ TVNorge
NY SESONG: I høst kommer «Brille» tilbake med nye gjester. Her ser vi Tore Sagen (f.v.), Harald Eia, Trine Skei Grande, Mikkel Niva og Henrik Elvestad. Foto: Martin Østby/ TVNorge Vis mer

Ut på trilletur

Haralds gode kompis Fredrik Skavlan (51) er også nybakt pappa. Han fikk sitt sjette barn i juli i år. Eia utelukker ikke at småbarnsforeldrene kommer til å ha felles trilleturer.

- Ja, gjerne det. Litt vanskelig kan det jo bli siden sønnen min er litt større, så det er ikke sikkert at jeg klarer å tvinge ham til å sitte oppi vogna.

GODE VENNER:
Fredrik Skavlan og Harald Eia er en del av samme vennegjeng. Nå kan de rusle turer med barnevogn sammen. Bildet er fra Aschehougs hagefest. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GODE VENNER: Fredrik Skavlan og Harald Eia er en del av samme vennegjeng. Nå kan de rusle turer med barnevogn sammen. Bildet er fra Aschehougs hagefest. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Nå som høsten nærmer seg, kan Harald Eia og familien se tilbake på sommerferien, som for TVNorge-profilen er ensbetydende med Sørlandet.

- Jeg er et rutinemenneske. Det er hytta på Sandøya utenfor Tvedestrand som gjelder, og en ny ettåring er innført i sommerens gleder. Hytta er ganske raklete, med trapper som ikke er helt i orden og steiner rundt som er løse. Det byr på noen utfordringer, mener han.

Også et blodsugende insekt kan by på besvær.

- Å plukke flått av ham er den største bekymringen, men det er fint med ferie på hytta, sier Harald.

LES OGSÅ: - Det var jævlig vondt

- Nå har hun fått seg kjæreste

- Nå har hun fått seg kjæreste

Innlagt på sykehus med et virus

Innlagt på sykehus med et virus

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

Gjør som Meghan og Harry på bryllupsdagen

Gjør som Meghan og Harry på bryllupsdagen

- Brudd for Kendall Jenner

- Brudd for Kendall Jenner

Taus om Märthas nye kjæreste

Taus om Märthas nye kjæreste

Singel igjen etter sjokkavsløringer

Singel igjen etter sjokkavsløringer

Trodde han skulle dø etter motorsykkelulykken

Trodde han skulle dø etter motorsykkelulykken

Får ikke komme i Giskes bryllup

Får ikke komme i Giskes bryllup

Danseren stjal showet. Nå deler hun sin historie

Danseren stjal showet. Nå deler hun sin historie

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder