Javier Bardem:

Tenkte seg om to ganger før han ble sammen med Penelope Cruz

- Hun har et voldsomt temperament.

LIDENSKAPELIG FORHOLD: I syv år har Javier Bardem og Penelope Cruz vært gift. Foto: NTB Scanpix
LIDENSKAPELIG FORHOLD: I syv år har Javier Bardem og Penelope Cruz vært gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Det spanske skuespillerparet Penelope Cruz (43) og Javier Bardem (48) forelsket seg på settet til det romantiske dramaet «Vicky Cristina Barcelona» i 2007.

De har begge vunnet hver sin Oscar og var hete navn i Hollywood på den tiden.

Penelope var også den første kvinnelige spanske skuespilleren til å motta en egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Javier fikk sin stjerne i 2012.

Saken fortsetter under bildet.

VANT OSCAR: Båder Javier og Penelope har vunnet hver sin gjeve Oscar-stauett for beste birolle. Han for sin rolle i filmen «No Country for Old Men», og hun for sin rolle i «Vicky Cristina Barcelona». Foto: NTB Scanpix.
VANT OSCAR: Båder Javier og Penelope har vunnet hver sin gjeve Oscar-stauett for beste birolle. Han for sin rolle i filmen «No Country for Old Men», og hun for sin rolle i «Vicky Cristina Barcelona». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kaster tallerkner

Duoen holdt en lav profil i søkelyset etter at forholdet ble kjent, og giftet seg i en privat seremoni på Bahamas i 2010.

Året etter fikk de sønnen Leonardo (5), og i 2013 kom datteren Luna (3) til verden.

Nå avslører Javier Bardem at han tenkte seg om to ganger før han begynte å date den flotte brunetten - som tidligere har blitt kåret til verdens vakreste kvinne.

- Gode Gud! Hun har et voldsomt temperament. Det hender hun kaster tallerkner og slike ting når vi diskuterer. I starten tenkte jeg: «Ønsker jeg virkelig dette?» avslører han til GQ, ifølge Contactmusic.com.

Men Javier fant ut av at Penelopes lidenskapelige natur og personlighet var egenskaper han satte pris på.

- Hun har det jeg kaller kjærlig blod. Lidenskap for alt. Og det finner jeg tiltrekkende. Det finnes skjønnhet og folk kan være sexy, men Penelope har begge deler.

Saken fortsetter under bildet.

TREKANTDRAMA: I «Vicky Cristina Barcelona» spiller Penelope den mentalt og emosjonelt ustabile maleren Maria Elena som er skilt fra Javier Bardems rollefigur Juan Antonio. De innleder et forhold til Cristina, spilt av Scarlett Johansson. Foto/Copyright: Scanbox Entertainment AS
TREKANTDRAMA: I «Vicky Cristina Barcelona» spiller Penelope den mentalt og emosjonelt ustabile maleren Maria Elena som er skilt fra Javier Bardems rollefigur Juan Antonio. De innleder et forhold til Cristina, spilt av Scarlett Johansson. Foto/Copyright: Scanbox Entertainment AS Vis mer

Til tross for sin kones temperamentsfulle natur, så innrømmer Bardem at han hater vold på skjermen.

Den talentfulle «Skyfall»-stjernen har spilt en rekke mørke karakterer gjennom sin lange karriere, men prøver å unngå vold etter at han havnet i en slåsskamp i ungdommen.

EKS-KJÆRESTER: I 2001 spilte Penelope mot Tom Cruise i «Vanilla Sky». De forelsket seg og var kjærester i tre år. Foto: NTB Scanpix.
EKS-KJÆRESTER: I 2001 spilte Penelope mot Tom Cruise i «Vanilla Sky». De forelsket seg og var kjærester i tre år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Fra det øyeblikket klarte jeg ikke å være vitne til vold. Jeg kan fremdeles ikke se på det. Jeg fordrar det ikke, forteller Javier til GQ, ifølge nettstedet.

Dette skapte spesielt problemer da han spilte inn Coen-brødrenes thriller, «No Country for Old Men», i 2007.

- Så hvorfor sa jeg ja til rollen i «No Country for Old Men» hvis jeg hater vold så mye, ikke sant? Jeg vet, jeg vet.

- Men dere skulle sett meg da kamera ikke rullet. Da tigget jeg Coen-brødrene om å være så snille å fjerne pistolen fra fjeset mitt. De lo seg nærmest ihjel. Jeg digger dem. De er genier, men det var tøft, innrømmer han.

LES OGSÅ: Penelope Cruz: - Jeg tisset i vannet hele tiden