John Krasinski og Emily Blunt:

- Tenkte: «satte jeg ekteskapet mitt i fare nå?»

Skuespilleren fryktet for ekteskapet.

JOBBER SAMMEN: Emily Blunt og John Krasinski er blant Hollywoods hotteste par. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
JOBBER SAMMEN: Emily Blunt og John Krasinski er blant Hollywoods hotteste par. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter over ti år som mann og kone har ekteskapet mellom John Krasinski (41) og Emily Blunt (38) vart lengre enn mange andre Hollywood-ekteskap.

Tidligere har førstnevnte avslørt hemmeligheten bak suksessen på hjemmebane, men nå kan han røpe at det på et tidspunkt kunne ha raknet.

I forbindelse med innspillingen av filmen «A Quiet Place II», hvor de begge medvirker, kunne en helt spesiell scene ha kostet 41-åringen, som også har regi på filmen, forholdet med Blunt.

Det forteller han selv i et intervju med Cinema Blend.

KOLLEGAER OG EKTEPAR: Emily og John har jobbet sammen på «A Quiet Place II». Her på den røde løperen i fjor. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
KOLLEGAER OG EKTEPAR: Emily og John har jobbet sammen på «A Quiet Place II». Her på den røde løperen i fjor. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer

- Tre ukers øving

I skrekkfilmen var det nemlig en scene hvor Emily Blunts karakter skulle kjøre en bil med barna i baksetet, hvor en buss kom i full hastighet mot dem. Mens stunt-teamet hadde øvd i tre uker, mente Blunt at hun kunne improvisere.

- Jeg spurte «vil du øve på dette?», men da svarte hun at «nei, jeg vil at du skal få den ekte reaksjonen». Så det klippet er det som er med i filmen. Det var første gang hun var i den bilen, forteller Krasinski, og legger til at bussen i virkeligheten kom rett mot kona i over 60 kilometer i timen.

SKUMMELT: John Krasinski er tilbake i registolen for oppfølgeren til skrekkfilmsuksessen A Quiet Place. Vis mer

- Akkurat da jeg lukket døra og ropte action så tenkte jeg «satte jeg akkurat ekteskapet mitt i fare nå? Dette kan gå veldig galt av mange grunner», fortsetter han.

Skuespilleren forteller videre at han fikk kona og foreldrene til barna som medvirket i filmen til å si ja til det ekte stuntet ved å forklare hvor nøye stuntpersonene hadde øvd i forkant.

- (...) Bussen hadde spesielle bremser så vi kunne stoppe den veldig raskt. Så det er tre ukers øving for ett minutts filming, la han til.

Krasinski og Blunt giftet seg i 2010 og har de to barna Hazel (7) og Violet (4) sammen. Til tross for at begge har travle karrierer som krever en del reising og tid fra hverandre, så er dette derimot ikke et problem for dem, ifølge Krasisnki.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Fan av kona

Overfor E! News har han nemlig, som nevnt, avslørt hemmeligheten bak ekteskapet.

Til nettstedet fortalte 41-åringen at han alltid har hatt enorm beundring for kona, som blant annet er kjent for rollen sin i «The Devil Wears Prada».

- En av tingene er at jeg var en stor fan av henne selv før vi møttes, og jeg fortsetter å være en stor fan av henne og alt hun gjør, sa han.

Videre fortalte Krasisnki til nettstedet at han og Blunt først og fremst er ekstremt støttende med hverandre, da de begge er i samme bransje, og derfor har en felles forståelse av at jobben kan medbringe en god del tid fra hverandre med tanke på reising og lange arbeidsdager.

- Det handler alltid om å komme hjem og være sammen. Det er det viktigste, innrømmet han.

Også Blunt har tidligere hyllet ektemannen.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Tårevåt hyllest

Under Sag Awards for to år siden fikk hun hele salen til å tørke tårene etter sin følelsesladde takketale som hun holdt til ære for nettopp Krasinski.

Blunt stakk den gang av med prisen for beste kvinnelige birolle med filmen «A Quiet Place» - som ektemannen hadde både regi og manus på.

- Jeg kommer til å dele denne prisen med ektemannen min, John Krasinski, fordi hele opplevelsen av å gjøre dette med deg, har satt seg i hjertet mitt. Du er en fantastisk filmskaper, og jeg er så heldig som har deg i livet mitt, og som har fått muligheten til lage denne filmen med deg, sa en tydelig preget Blunt fra scenen.

Krasinski satt selv preget i salen mens han tørket tårer for konas prestasjon.

LES OGSÅ: Full forvirring etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer