Kristin Cavallari:

- Tenkte på skilsmisse i to år

«The Hills»-stjernen Kristin Cavallari åpner seg om samlivsbruddet med Jay Cutler.

TØFF AVGJØRELSE: Kristin Cavallari beskriver skilsmissen med Jay Cutler som den tyngste avgjørelsen hun noensinne har tatt. Her er de to avbildet - på hvert sitt bilde - på fotballkamp i Chicago i september 2019. Foto: Splash News /NTB
TØFF AVGJØRELSE: Kristin Cavallari beskriver skilsmissen med Jay Cutler som den tyngste avgjørelsen hun noensinne har tatt. Her er de to avbildet - på hvert sitt bilde - på fotballkamp i Chicago i september 2019. Foto: Splash News /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kom den triste nyheten om at «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (33) og Jay Cutler (37) skulle skilles etter syv år som gift.

Det tok imidlertid ikke lang tid før det ble heftig spekulert på om utroskap var bakgrunnen for bruddet.

Dette ble imidlertid raskt avkreftet av Cavallaris tidligere bestevenninne, Kelly Henderson (38), som ble pekt ut som årsaken til at paret hadde gjort det slutt.

Ingen enkel avgjørelse

Nå, nesten fem måneder senere, røper Cavallari bakgrunnen for hvorfor hun bestemte seg for å ende ekteskapet med Cutler. Det gjør hun i et eksklusivt intervju med Entertainment Tonight .

- Det var ikke en enkel avgjørelse. Det var noe som jeg virkelig tenkte på hver eneste dag i to år, forteller hun.

TENKT PÅ DET LENGE: Realitystjernen avslører at hun hadde tenkt på å skille seg fra Jay Cutler i to år. Foto: Richard Shotwell/ NTB
TENKT PÅ DET LENGE: Realitystjernen avslører at hun hadde tenkt på å skille seg fra Jay Cutler i to år. Foto: Richard Shotwell/ NTB Vis mer

Da bruddet nådde offentligheten i april kom det frem i rettsdokumenter at Cavallari oppga mislighold av ekteskapet og uforenlige forskjeller som årsak til samlivsbruddet. Overfor Entertainment Tonight er hun ærlig om at det har vært den vanskeligste avgjørelsen hun noensinne har tatt.

- Men jeg vet ikke, moren min pleide å si at «du vet når det er på tide». Jeg føler at det var riktig. Jeg visste det, fortsetter hun.

Overfor People legger hun heller ikke skjul på at de prøvde å få ekteskapet til å fungere i lang tid. Cavallari forteller at hun fortsatt bryr seg mye om Cutler, og påpeker at hun snakker med ham nesten hver dag.

- Hvert forhold har sine ting. Jeg møtte Jay da jeg var 23 år. Jeg var en baby. Jay og jeg hadde så mye kjærlighet for hverandre, men vi vokste opp. Når du jobber med noe i så mange år, og ingenting endrer seg, tror jeg bare du må ta en beslutning. Vi ønsker alle å være lykkelige, fortsetter hun.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

- Føltes som at jeg druknet

Å se tilbake på ekteskapet nå får realitystjernen til å innse at hun satt med en følelse som kjentes ut som at hun druknet. Nå ønsker hun bare å være sterk for barna sine og jobbe med å være den beste moren hun kan være.

- Nå som tiden vår er delt, setter jeg bare pris på det så mye mer. Hvert øyeblikk jeg har med dem vil jeg bare kose med dem og være med dem, legger hun til.

SPENT PÅ FREMTIDEN: Etter skilsmissen med Jay Cutler er Kristin Cavallari spent på hva fremtiden har å by på. Foto: NTB
SPENT PÅ FREMTIDEN: Etter skilsmissen med Jay Cutler er Kristin Cavallari spent på hva fremtiden har å by på. Foto: NTB Vis mer

Og til tross for at ekteskapet til Cutler ikke ble slik hun så for seg, er hun klar på at hun er stolt over at hun tok avgjørelsen.

- Jeg føler at hele verdenen min åpnet seg nå på grunn av det, og jeg har ikke følt meg så bra på lang tid. Jeg er veldig spent på fremtiden, legger hun til.

Cutler og Cavallari har de tre barna Camden Jack (8), Jaxon Wyatt (6) og Saylor James (4) sammen.

I mai ble det kjent at Cutler og Cavallari hadde kommet til en midlertidig løsning for omsorgen for de tre barna, etter at de hadde vært uenige om hvem som skulle ha ansvaret. Cavallari ønsket hovedomsorgen, mens Cutler ønsket delt omsorg.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Hjerte av gull

I juni så det ut til at eksparet hadde funnet en god måte å samarbeide om sine tre barn på. I anledning «Father's Day» som ble markert i USA og en rekke andre land, delte Cavallari et innlegg på Instagram, der det kom frem at hele familien tilbrakte dagen sammen.

«Very Cavallari»-stjernen delte et bilde av de tre barna, samtidig som hun gratulerte sin tidligere ektemann med farsdagen i bildeteksten.

«Sparte det beste til slutt. Gratulerer med farsdagen, Jay. Vi hadde en vakker dag sammen i går, hjemme i mitt nye hus. Moderne familie? Familiesamarbeid? Uansett hva du kaller det, prøver vi å finne veien som best vi kan, skrev hun innledningsvis», og la til:

«Og det jeg vet, er at våre tre barn er lykkelige over å ha ham som sin far. Forhåpentligvis får alle tre litt av det hjertet av gull».

LES OGSÅ: Ekskona krever 17 millioner i måneden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer