Isabelle Kristine Ringnes forlovet seg:

Tenkte: «Nei, nå kødder du med meg?»

30-åringen sa «ja».

FORLOVET: Isabelle Kristine Ringnes forlovet seg på skitur lørdag. Dét hadde hun ikke sett komme, sier hun til Se og Hør. Foto: Privat
FORLOVET: Isabelle Kristine Ringnes forlovet seg på skitur lørdag. Dét hadde hun ikke sett komme, sier hun til Se og Hør. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Lykken smiler for Isabelle Kristine Ringnes (30). Datteren til eiendomsmilliardær Christian Ringnes (64) har i flere år vært en offentlig person, både som foredragsholder og leder av nettverket Tenk. Ifølge Talerlisten tar hun 40 000 kroner per foredrag hun holder, så det er ingen tvil om at forretningsinstinktet til faren har smittet over.

På privat plan går også livet på skinner for milliardærarvingen om dagen. Hun har i flere år vært samboer med Nimbus-direktør Bjørn Erik Ihlen (36), som hun tidvis har lagt ut bilder av i sosiale medier.

Lørdag tok de to forholdet videre til det neste steget. På Instagram avslørte Ringnes nemlig at de to skal gifte seg.

Forlovet i skiløypa

- Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus, skriver hun på Instagram.

Frieriet fant sted i skiløypa på Norefjell. Ringen, som for øvrig er fra den anerkjente produsenten Tiffany & Co, vises stolt fram på bildene 30-åringen har lagt ut.

I skrivende stund har bildene fått nesten 1600 likerklikk, fra blant andre Elle-sjef Signy Fardal og Ferd-arving Katharina Andresen.

Til Se og Hør forteller Ringnes følgende om den romantiske hendelsen. Frieriet fant sted like ved hytta. Egentlig trodde hun at de bare skulle nyte en Kvikklunsj under en pause, men Ihlen hadde helt andre planer.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, forteller Ringnes til Se og Hør.

Hennes første reaksjon var å svare: «Nei, nå kødder du med meg?». Etter å ha fått summet seg litt, skjønte hun derimot at dette var ekte og at svaret hennes selvsagt var ja.

- Er bryllupsplanleggingen allerede igangsatt?

- Nei, vi har ikke begynt med noen formell planlegging ennå, vi har ikke rukket stort på to dager. Men vi har noen tanker om hvordan vi ønsker at det skal bli, men selve bryllupet blir nok ikke før tidligst sommeren eller høsten 2020, forteller hun.

Chip under huden

Isabelle Kristine Ringnes har i flere år sittet i førersetet for teknologi og fremdrift i Norge, blant annet gjennom selskapet Tenk. Hun har dessuten vært med å starte opp selskapet Hun Spanderer.

Hun har en uttalt forkjærlighet for teknologi, og er blant annet blitt kåret til «Inspiring Fifty Women in Tech». Hun har også vært på listen over de 100 mest innflytelsesrike nordiske menneskene fra teknologibransjen.

I 2009: Isabelle (ytterst t.h.) sammen med Gunhild Stordalen, Christian Ringnes, Mille- Marie Treschow og Petter Stordalen på åpningen av nye Farris Bad i Larvik. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
I 2009: Isabelle (ytterst t.h.) sammen med Gunhild Stordalen, Christian Ringnes, Mille- Marie Treschow og Petter Stordalen på åpningen av nye Farris Bad i Larvik. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Blant annet har hun fått en chip plassert under huden på sin venstre hånd, noe hun fortalte i et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor. Den ble plassert under huden på en konferanse i Stockholm i 2017, og intensjonen er at denne chipen en gang i fremtiden skal kunne brukes til å åpne døra hjemme eller fungere som nøkkelkort på treningssenteret.

- Snart vil vi kunne lese helsedata i sanntid og få vite når vi bør oppsøke lege. Effekten av kunstig intelligens i kombinasjon med bioteknologi vil kunne forutsi våre behov, og når chipene blir sikrere og mer kraftfulle tror jeg de vil brukes av stadig flere mennesker, sa hun til Dagbladet.

I samme intervju fortalte Ringnes at flere teknologiselskap har støttet prosjektene hennes økonomisk. Det er altså ikke hennes berømte far som bidrar med midler fra sin pengesekk. Ofte kan hun merke at folk dømmer henne på grunn av familieforbindelsen.

- Jeg har merket at noen dømmer meg, og fått inntrykk av at noen synes jeg er lat eller bortskjemt. Men alt jeg kan gjøre er å vise hva jeg brenner for. T«he proof is in the pudding», som britene sier, sa hun, og understreket at familien - også faren Christian Ringnes - har støttet hennes karrierevalg hele veien.

- Han sier det samme til meg som til mine søsken: «Jeg har funnet min vei. Nå må dere finne deres». Han har bestandig vært utrolig støttende og heiet på meg. Jeg er heldig som er født i den familien jeg er.

LES OGSÅ: Avslører babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer